Има ли някой, който да не е чувал Николета Лозанова?!

...
Има ли някой, който да не е чувал Николета Лозанова?!
Коментари Харесай

Николета Лозанова: Едва не умрях при раждането на дъщеря ми Никол

Има ли някой, който да не е чувал Николета Лозанова?! Красавицата е измежду най-харесваните български модели на подиума. Няма международна марка, за която Николета да не е снимала и показвала съчетанието от своя несравним жанр и съблазън. За хиляди български девойки тя е фешън икона и богиня, която още с появяването си под прожекторите приковава вниманието към себе си.

Николета Лозанова има всичко, за което една млада жена може да мечтае – щерка, обичан мъж, родственици и другари, които са подготвени на всичко, с цел да наподобяват малко или повече на нея.

През 2006 година Николета взе участие в състезанието „ Мис Плеймейт ”, проведен от списание  „ Плейбой ” и печели първото място. Това събитие я изтрелва в звездния хоризонт и тя става рекламно лице на „ Роберто Кавали ”, „ Байер ” и куп други международни компании. Красяла е кориците на десетки списания у нас и по света. Преди няколко месеца Николета Лозанова издаде биографична книга, озаглавена „ Професия икона ”, чийто първи тираж се изчерпа за броени дни.

Николета е родена на 30 ноември. От брака си с футболиста Валери Божинова хубавицата ражда щерка си Никол през 2012 година Не след дълго сърцето й е пленено от различен футболист – Николай Михайлов, с който живеят щастливо на фамилни начала.
- Какво си пожелахте точно на рождения ден?

- Имам традиция всяка година тъкмо в среднощ на рождения си ден, да затворя очи и да си пожелая нещо доста персонално и съкровено. Разбира се, че постоянно си поисквам и всички хора, които обичам, да са здрави, щастливи и да съумяват, само че си резервирам правото и на едно предпочитание, което касае единствено и само мен. Суеверна съм и няма да разкрия какво съм си пожелавала до момента, само че с ръка на сърцето мога да кажа, че всичко се е сбъдвало. Така че дано хората да не стопират да имат вяра в фантазиите си и в малките-големи чудеса.

- Каква беше миналата година за вас в персонален и длъжностен проект?

- Страхотна година имах. Аз в действителност съм щастлива от живота, който имам. Първо съм обградена от доста обич и Николай ми я демонстрира всеки ден. Дъщеря ми Никол към този момент е огромна и двете сме още по-близки, приказваме си на доста тематики. Почти непрестанно сме дружно. Тя ми споделя забавни неща от своя свят. В бизнес отношение „ NL beauty ” е безспорен феномен и продажбите ни са доста положителни. През годината сключих извънредно значими рекламни контракти и издадох първата си автобиографична книга, която се посрещна доста добре. Не мога да се оплача от нищо.

- С какво се занимавате сега?

- В момента създаваме нови козметични артикули, а самата аз съм напълно погълната от стилните си задължения. Въпреки че доста сортирам марките, с които работя, графикът ми е напълнен за към година напред. Подготвям и още доста изненади. Аз съм необикновено проведена и дисциплинирана и при мен нещата се случват с проект.

- Имате ли паметен рожден ден, за който бихте желала да ни разкажете?

- Най-незабравимият ми рожден ден бе този в Бали. Тогава Николай просто ме изуми с цялата организация, която скрито беше направил. Спомням си, че поради изригването на един вулкан, голяма част от полетите в Европа бяха анулирани или реализирани с големи закъснения от по няколко дни. Аз имах извънредно мощно предпочитание да не бъда в България за рождения си ден, само че по всичко личеше, че ще си остана тук. Николай въпреки всичко съумя да откри полет за Доха. Той беше доста късно вечерта и тъкмо в среднощ аз не бях в България, а целият екипаж на самолета ми сервира торта със запалена свещичка на нея. Николай е носил скрита дребна торта и е съумял да убеди водача на самолета да възпламенят свещичката. И аз, и Ники за първи път виждахме горяща свещ на борда на аероплан. А по отношение на Бали - отивахме там, с цел да мога да видя онлайн всички животни, за които единствено бях мечтала. Страхотно прекарване беше и ще помня постоянно този мой магически рожден ден.

- Какво е отношението ви към подаръците? Казвате ли какво да ви купят или очаквате приятелите да ви изненадат сами?

- Винаги споделям на приятелите си какви дарове желая. Само Николай съумява постоянно да ме изненада. Подозирам обаче, че и Никол скоро време ще стартира да го прави. Двамата са огромен тандем.

- Кои са хората до вас, на които държите най-вече?

- На фамилията си, несъмнено, към което включвам Николай, Никол, родителите ни и роднините ни. Изпитвам същинска признателност и почитание към Валери и приятелите ми. Благодарна съм и на своя екип, които непрекъснато работят с мен.

- Кой е най-хубавият и най-лошият миг в живота ви?

- Най-хубавият и по едно и също време с това най-лошият миг в живота ми бе раждането на Никол. Емоциите и възприятията, които изпитвах тогава, не могат да бъдат разказани. Не е загадка, че имах много проблематично раждане и бях на косъм от гибелта. Благодарна съм на лекарите, които поставиха всички старания.

- Вярвате ли в любовта или сте от хората, които считат, че тя е същинска единствено в художествената литература?

- Определено не съм най-големият романтик на света, само че считам, че същинската обич съществува. Благодарна съм на ориста, че ми я подари. Без същинска половинка до себе си човек е малоценен.

- Предопределена ли е ориста на човек? Усещала ли сте намесата й в избрани моменти от своя живот?

- Да, несъмнено имам вяра в ориста. Смятам, че на всички ни е предопределено какво ще ни се случи, само че сами вършим изборите в живота си. Така че до някъде сами я построяваме. А и съм сигурна, че ориста обича смелите хора.

- Как виждате себе си след 10 години?

- След 10 години виждам себе си като майка на две деца и влюбена в живота си брачна половинка. Смятам, че ще имам сполучлив и резистентен бизнес, че ще не преставам да се занимавам с неща от сферата на естетиката и хубостта.

- Мечтаете ли?

- Мечтая и знам, че фантазиите се сбъдват.
- Любима книга?
- Предпочитам книги вид биографии. Тази година несъмнено най-интересната, която прочетох, беше „ Коко Шанел, кралицата на Париж ” на Памела Бинингс Юън. Обожавам да чета книги, само че се блазня и от писането.

  - Любимо ядене?

- Ризото с трюфел. Мога да го хапвам всеки ден.

  - Любим филм?

- По-скоро е сериал – „ Историята на прислужницата ”. Гледала съм всички епизоди и нямам самообладание да излезе идващия.

  - Любима марка коли?

- Категорично „ Мерцедес ”. Комфортът е непостижим. Колата би трябвало да вдъхва разкош и сигурност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР