Има ли желаещи да се занимават с животновъдство?На много интересна

...
Има ли желаещи да се занимават с животновъдство?На много интересна
Коментари Харесай

Мъж шокира мрежата: Подарява добитък безвъзмездно

Има ли искащи да се занимават с отглеждане на животни?

На доста забавна обява, споделена в една от групите в обществената мрежа Facebook, попадна екипът на GlasNews.bg. В нея гражданин на Пловдив написа, че дава безплатно ярета и агнена, а тези, който пожелаят да отглеждат добитък, ще получат и подпомагане от въпросния господин, като даде фураж, съоръжение и препарати за обезпаразитяване на животните.

В обявата се загатва още, че Антон, както се показва потребителят в мрежата, при потребност дава и трактор за прилагане.

Въпреки че споделеното известие в мрежата е провокирало голям интерес, потребителите са леко предубедени и считат, че индивидът се майтапи или, че има някаква измама. По мотив подозренията на хората, Антон дава отговор по този метод: " Който желае може да посети местата, на които към този момент съм доставил животни и да почерпи опит - едното село е до Чирпан, а другото е до Панагюрище. "

Антон Душев споделя, че преди да подари добитъка първо отива на оглед при съответните хора, поискали да се занимават с оглеждането на животни, с цел да ревизира дали има нужните условия.

Вижте и цялата обява:

" Здравейте, отпущам гратис ярета и агнета, за който желае да ги отглежда, като спомагам за стопанство. Вече съм доставил на две места към 50 ярета, кози, 25 агнета, 3 магарета, 3 пастирски кучета, дойна крава и теле. Подпомагам за фураж, съоръжение и начини на обезпаразетяване. Който желае може да посети местата, на които съм доставил животните и да почерпи опит - едното село е до Чирпан, а другото е до Панагюрище, отпущам и трактор, в случай че може да го ползвате. Пътувам из цяла България за оглед на изискванията при хората. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР