Има ли достъпна среда и удобна инфраструктура за хората с

...
Има ли достъпна среда и удобна инфраструктура за хората с
Коментари Харесай

Втори дебат за Най-добрия квартал за живеене - има ли достъпна среда за хора с увреждания?

Има ли налична среда и комфортна инфраструктура за хората с увреждания в Пловдив? Темата е водеща на втория спор от акцията на Дарик радио „ Най-добрият квартал за живеене “. Точно в 11,15ще чуем кметовете на регионите на града на тепетата, които ще имат опция да посочат най-значимите и значими придобивки за хората с увреждания в съответния регион по време на тяхното ръководство, както и визията си за възстановяване качеството на живот в тях през идващите години.

Кампаниятасе осъществя по концепция на Дарик радио, като продължение на националната акция „ Най-добрият град за живеене “.

Целта е да се търсят положителни практики и решения за възстановяване качеството на живот във втория по величина град в България. Жителите на Пловдив ще имат опция да задават настоящи тематики и да слушат диспути по тях, сред районните кметове.

Всеки, който желае да гласоподава, може да го направи в идващите месеци на пловдивската страница на формалния уебсайт на Дарик радиоwww.darik.bg.

Гласуването в класацията ще бъде допустимо от 1.11.2022 година до 01.10.2023 година, единствено посредством интернет - в формалните уеб сайтове и страниците на Дарик Пловдив и Пловдив прес. Въпроси могат да се задават, посредством формалната страница на Darik Пловдив във Facebook и на е-mail:[email protected].

Освен огромната премия за „ Най-добър квартал за живеене ", ще бъдат отличени кварталът с най-вече зелени площи, както и този с най-удобна инфраструктура, в това число и за хора с увреждания.

Дискусиите с районни кметове в студиото на Дарик радио Пловдив ще се организират всеки втори петък в месеца.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР