Има казармен лаф: И в кенефа да го затвориш –

...
Има казармен лаф: И в кенефа да го затвориш –
Коментари Харесай

И в кенефа на ЕП да го затвориш – лафка ще отвори. 15 причини за радост

Има казармен лаф: И в кенефа да го затвориш – лафка ще отвори. Отнася се за тарикати, които все намират метод да изкярат нещо във всяка обстановка. Няма по-подходяща „ философска “ формулировка, която по този начин успешно да разказва качествата на Делян Пеевски.
Поредният образец за уменията му дава управлението на Движение за права и свободи, което го сложи на второ място в листата за европарламента. Първи е формалният Карадайъ. Списъкът, отвън всяко подозрение, е дело на Ахмед Доган. Така че Пеевски може да си стяга куфара, джиповете, защитата, банковите сметки и прочие Отива в сърцето на Европа. И при мама.

След „ Апартаментгейт “ това е още едно нещо, което сме си заслужили сами. Пеевски в Европейски Съюз е българската фантазия – богат, безочлив, проспериращ и недостижим.

Делян направи каквото можа в България, дано озари с наличието си и Европейския парламент. От национално да се трансформира в европейско благосъстояние В последна сметка в него са налети доста повече пари, в сравнение с ще отидат за ремонта на „ Нотр Дам “ в Париж. Там ги дали богати, а тук всички – даже най-бедните. Пеевски - обществен артикул. Като ракията, таратора и суджука...

Делян в случай че желае, може да я купи тази катедрала „ Нотр Дам “, само че не желае. Предпочита да влага в политици, магистрати, ченгета, министри, медии…

Много са аргументите да подскачаме като корейски деца от наслада, че Делян ще стане евродепутат. Той:

1. Олицетворява българския хайлайф.

2. Олицетворява духа и мозъка (малоумието) на българския гласоподавател.

3. Олицетворява българската политика – без да стъпва в българския парламент прокарва закони и командва разнообразни парламентарни групи. Доказва всеки ден, че от политика се става милионер. Ще придвижи този напредничав модел и в Брюксел.

4. Ще е лицето и на българския бизнес. Превръща противозаконни покупко-продажби в законни.

5. Ще въплъщава българската правосъдна система - най-много прокуратурата.

6. Спокойно може да поеме поста еврокомисар по правораздаването. Има кой да го предложи.

7. Притежава най-разпространените национални черти: злоба, изменничество, лакомия, злопаметност, ловкост, лукавство, прозорливост, самовлюбеност, и двуличие.

8. Ще сътвори медийна империя и в Европа, да видят и те какво е същинска независимост на словото и медиите.

9. Ще прокара всекидневна авиолиния Дубай – Брюксел – Дубай, с цел да наглежда хем Европарламента, хем сметките си в Дубай.

10. Ще може да се вижда към този момент намерено с български политици, а не да ги привиква в хотел „ Берлин “ и те да се промъкват като крадци. Нещо като официализиране на политиката като бизнес.

11. Ще покаже по какъв начин би трябвало се пази национална полезност, каквато безспорно е той: бронирани джипове и рота охранители – от НСО и частни.

12. Ще реши и проблема с Кьовеши: румънката – навън, идва Цацаров. С поддръжката на Доган това ще е обикновено.

13. Ще поеме персонално разпределението на парите по европроекти.

14. Ще е новото лице и на Алианса на либералите и демократите за Европа.

15. Ще спре корупцията в Европейските структури с въвеждането на българския антикорупционен модел.

Всички за Делян! След като оправи България, що да не оправи и Европа. Е, ще замязя ситуацията и там на кочина, само че ще свикнат. Ние по какъв начин свикнахме.

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР