Катастрофата е станала на входа на Аксаково.Жената, която се е

...
Катастрофата е станала на входа на Аксаково.Жената, която се е
Коментари Харесай

Катастрофата с кола на службата за охрана, в която пътуваше Кирил...

Катастрофата е станала на входа на Аксаково.

Жената, която се е возила в колата " Ауди ", карана от умрелия мъж, е в болница с голям брой контузии и с заплаха за живота, посочи шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна Андрей Ангелов. Тя е на 58 години.

 

Всички четирима пасажери в автомобила на НСО са добре, посочи пред Би Ти Ви Андрей Ангелов, като превантивно са били откарани за обзор, като водачът на колата е оставен в болничното заведение, защото има контузии по главата и крайниците. Един от пиар съветниците на " Продължаваме промяната " Найо Тицин качи фотография във " Facebook " от злополуката.

Според разпратено до медиите известие на НСО, злополуката е станала към 17.30 часа, като автомобилът, в който се е намирал Петков, се е движил на път с преимущество, отнето от другия автомобил.

Началникът на полицията във Варна също сподели, че отговорен за злополуката е бил умрелият водач, който по думите му е изскочил на основния път от второразреден път. Не посочи обаче с каква скорост се е движила колата на НСО.

 

За 17.30 ч. през днешния ден в центъра на Варна беше оповестено предизборно събитие на " Продължаваме промяната - Демократична България ". Като участници бяха декларирани Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков, Атанас Атанасов, Христо Иванов и Даниел Лорер.

Кирил Петков употребява защита на НСО като някогашен министър председател, на каквато той има право по закон в продължение на 4 години след слизането от власт, само че не е наложително.

По-късно Българска телеграфна агенция заяви, базирайки се на военно-окръжния прокурор на Сливен Христо Тинев, че Военно-окръжната прокуратура в града е образувала досъдебно произвеждане за злополуката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР