Има изпълнители, които пускат по 2-3 песни и после ги

...
Има изпълнители, които пускат по 2-3 песни и после ги
Коментари Харесай

Галена искрена за любимия мъж: Какво мисли за снимките ѝ, кой е строгият родител, за какво мечтаят?

Има реализатори, които пускат по 2-3 песни и след това ги забравяме. Има обаче и такива, които устояват на измененията на времето, стиловете, модата и какво ли още не. Сред тях е и поп-фолк певицата Галена, която към този момент над 15 години е измежду топ имената в жанра. Каква е тайната на триумфа за Галена? Много просто - обича това, което прави, а по пътя има правилен човек - брачният партньор ѝ, който я поддържа към този момент 13 години, а от любовта им се раждат две момченца.

Виж още: Кристиан Кирилов калява мускулесто тяло в снега, заведе Джулия на отмора в планината

Както нееднократно сме отбелязвали, всички фотоси в Instagram профила на Галена наподобяват като от корици на списание. Някои от тях обаче са в действителност провокативни. Как реагира обичаният ѝ Галин?

Виж още: Истинска обич и привличане години след началото на връзката? Ето каква е формулата за Теа и Наум

Оказва се, че той обича тя бъде харесвана и няма нищо срещу тези фотоси. Единствените му терзания са свързани с обстоятелството, че огромният им е във възраст, в която може той самият да изпитва терзания от фотосите. 

Виж още: Емоционален февруари за Венета Райкова с три значими събития и все към сина ѝ Патрик

Галин и Галена постоянно пътуват дружно с децата си, само че понякога имат потребност да са сами дружно, защото така и така персоналното им време е малко. В този смисъл и двамата са много меки, като родители, само че когато се наложи някой да бъде по-строг, то това нормално е Галена.

Виж още: Познахте ли това момче? Емрах Стораро към този момент не е младеж, а хубав млад мъж!

А дали желае децата на наследят нейната работа или тази на татко си? Отговорът на певицата несъмнено е в интерес на бизнеса на Галин, само че и е безапелационна - те би трябвало на първо място да се забавляват.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР