Има институции, които си вършат работата и ще кажат какво

...
Има институции, които си вършат работата и ще кажат какво
Коментари Харесай

ГЕРБ, БСП, ВМРО и ДПС си спретнаха сериозен спор в Панорама

Има институции, които си правят работата и ще кажат какво се случва. Ние имахме задоволително морални сили и поехме отговорност. Ние желаеме с нашите съперници да дебатираме по европейските тематики.

Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев по тематиката за свадите с жилищата. Заедно с него посетители в студиото бяха още претендентите за евродепутати Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация, Иван Кръстев от Българска социалистическа партия и Искра Михайлова от Движение за права и свободи.

"За нас тематиката за корупцията е европейска. Нима свадите с къщите за посетители не са европейска тематика? ", попита Иван Кръстев. "Това, което сме свършили от ГЕРБ, е задоволително очевидно и ясно. Трябва да приказваме за европейски политики, само че сътрудниците от Българска социалистическа партия не вършат това. И тъкмо те нямат право да приказват за къщи за посетители, а техният ръководител Корнелия Нинова няма късмет да стане министър-председател ", отговори му Ковачев.

По време на дебатите гостите не стопираха да се прекъсват и да приказват един през различен, като феновете мъчно можеха да се ориентират какви тези пазят претендентите за евродепутати. Споровете минаха през тематиките за Истанбулската спогодба, Пакта за миграцията, успеваемостта на Европейския съюз и кой защо ще работи и пази в бъдещия Европейски парламент. Водещият Бойко Василев се опитваше да вкара ред, само че даже и той не съумя да се сдържи и направи на няколко пъти забележки на гостите си. "Не желая да чувам нареждания. Форматът е безвъзмезден и аз нося отговорност за протичащото се в студиото ", разгласи Василев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР