Има и безотговорни мъже…внимавайте с тях! Всяка жена цени отговорността,

...
Има и безотговорни мъже…внимавайте с тях! Всяка жена цени отговорността,
Коментари Харесай

Внимавайте с тях! Мъжете, родени под тези 4 ЗНАКА са непостоянни и безотговорни

Има и безотговорни мъже…внимавайте с тях! Всяка жена цени отговорността, благоприличието, честността и постоянството в мъжа, само че не всяка избира мъже, които имат тъкмо тези скъпи качества.

Поради своята специфична природа някои представители на зодиака са по-отговорни, до момента в който други, в противен случай, се стремят по всевъзможен метод да избегнат сериозността в връзките.

Кой е вашият мъж съгласно зодията?

Разбира се, не би трябвало да разчитате на знаците на зодиака, с цел да извършите дефинитивни изводи за даден човек, само че тези 4 ЗНАКА в действителност най-често не са най-отговорните и непрекъснати сътрудници. Не забравяйте, че постоянно има изключения!

1-во място: ВОДОЛЕЙ

За страдание на всички, които са влюбени във Водолей и живеят един до друг с тях, можем да кажем, че този знак е най-безотговорният във връзките, заради обстоятелството, че някои негови представители бъркат понятията независимост и свободия.

И макар че в другарството той може да остане правилен и предан, в любовта – уви, Водолеите надалеч не постоянно са подготвени за съвестност и неизменност. Водолеите са непрекъснати единствено в едно – в устрема към независимост.

Защо са такива? В любовта Водолеят е находчив и автентичен, само че привързаността не е неговата мощна страна. Той не обича отговорностите, не обича, когато нещо му се постанова. И още нещо: нервната система на Водолеите е много уязвима, тъй че те постоянно превключват на режим равнодушие, единствено с цел да се спасят от непотребни терзания и нерви.

Можем ли да ги създадем по-отговорни?

Направете всичко по този начин, че да няма думата „ би трябвало “, „ би трябвало “ и вашият Водолей самичък ще бъде в краката ви. Без иго Водолеят ще поеме отговорност, когато разбере, че му е мъчно без твоето приятелско рамо.

Ако му дадете любовта и безкористното си отношение, без да изисквате нищо, а в подмяна търпите неприятното му отношение и равнодушие, без да установявате свои правила, той просто няма да ви почита и няма да бъде правилен, непрекъснат и виновен. По-добре е през цялото време почтено да му признаете възгледите си за връзката и желанията си.

 

2-ро място: БЛИЗНАЦИ

Друг въздушен знак няма да стане ваша опора и поддръжка, тъй като по-често от доста други знаци той е безконтролен и променчив. Представителите на този знак постоянно желаят да съумеят на всички места и да научат всичко. Тези свойства ги вършат постоянно в придвижване. Мъжът Близнаци не обича да се занимава с някакви комплицирани неща и за какво? Възприема живота елементарно и умерено, не вижда причина да се натоварва.

Защо са такива? Представителите на тази зодия обичат смяната и ситуацията, чудесно показват мислите си, само че в възприятията са сложни. Подобно на Водолея, те не обичат, когато нещо се изисква от тях и когато в живота се появи „ ангажимент “. Затова им е мъчно да носят отговорност там, където се изисква, само че е доста по-лесно там, където могат да се усещат по-свободни.

Можем ли да ги създадем по-отговорни?

Много мъчно, само че допустимо. Близнаците елементарно вършат нещо, в случай че имат интерес да го създадат. Поддържането на непрекъснат интерес е най-трудната част.

По принцип той желае да види мощна и самостоятелна жена до себе си, която няма да изисква нищо. Освен това всяка задача би трябвало да се приема с комизъм, елементарно, тогава той ще я види и самичък ще се причисли към решението. Не можете да оказвате напън върху него, тъй като той възприема всеки напън мъчително. Какво няма да помогне? Опитите за предизвикателство на ревнивост, съпоставения с някой различен.

3-то място: ОВЕН

Овенът не обича рутината и скуката, а монотонността за него е същинско изтезание. Такава е природата на Овена, която е ориентирана към деяние, придвижване и всичко ново.

Защо са такива? Поради желанието си за новости и смяна, Овните рядко са доста виновни. И в случай че въздушните знаци просто не се интересуват от отговорността от огромната камбанария, тогава Овенът просто се отегчава да се забърква в такива проблеми.

Овенът, сходно на предходните два знака, обича да е свободен от отговорности и задължения, заради което, апропо, нормално не взема пари назаем.

Можем ли да ги създадем по-отговорни?

Струва си да го убедите, че отговорността ще му помогне да бъде водач и доста мощен човек, тогава Овенът може да реалокира планини, с цел да остане на първите позиции и най-важното – да управлява другите. Какво няма да помогне? Опитите да докоснете най-дълбоките му усеща: той просто няма да ви разбере.

 

4-то място: РИБИ

Мъжете-Риби не постоянно могат да бъдат наречени безотговорни и непостоянни, те знаят по какъв начин да обичат, знаят от първа ръка какво е грижа и деликатност. Но въпреки всичко ги включихме в този лист по няколко аргументи.

Защо са такива? Първо, безотговорността на мъжете Риби стартира, когато бързат и не могат да схванат от какво в действителност се нуждаят. Второ, не всички Риби са подготвени да вземат значими решения. Разбира се, измежду тях, както и измежду предходните зодии, има доста виновни и знаещи какво желаят от живота и връзките мъже. Но по този начин се случва, че множеството мъже Риби са доста слаби и по-скоро като деца, които търсят грижи от другите.

Можем ли да ги създадем по-отговорни?

Ако не е получил уместно обучение, е съвсем невероятно да го създадем доста виновен. Опитите ви да бъдете по-нежни и грижовни към него в моментите, когато демонстрира мъжки качества, обаче могат да му дадат малко повече надеждност. Той доста се нуждае от това, тъй че ще се опита да получи вашите грижи и ще работи както желаете.

Какво няма да помогне? Крясъци и експлоадирания, опити за изнудване или предизвикателство на отрицателни страсти.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР