Има хора, които си падат традиционалисти и за тях сексът

...
Има хора, които си падат традиционалисти и за тях сексът
Коментари Харесай

Защо сексът в хотелска стая е по-хубав

Има хора, които си падат традиционалисти и за тях сексът би трябвало да се прави вкъщи на леглото. Има и такива обаче, които избират по-нестандартните места - дивани, комфортни или неуместни столове, на пода, на масата, на терасата, на прозореца и изобщо - където сварят.
 Витамини, антиоксиданти и по какъв начин да подсилим полово предпочитание
Как да подсилим половото предпочитание

Без виагра, сигурно

Всеки с желанията си, само че не са малко и тези, които доста се възбуждат концепцията за секс на нови и непознати места. Напълно ги разбираме, още повече и откакто попаднахме на изследване, което твърди, че сексът в хотелски стаи е по-хубав от този у дома.
 Снимка 402350

Веднага бихме споделили, че зависи от стаята, тъй като в някои не става за спане камо ли за нещо друго. Но съгласно изследване на приложението HotelTonight огромна част от американците считат, че сексът в хотел е доста по-хубав. Според Thrillist, главният фактор за това е, че сме на ново място и сме разрушили рутината.

Когато вършим секс в хотелска стая, мозъкът ни отделя повече допамин. А той оказва въздействие върху мозъчните центрове, които дават отговор за щастието, удоволствието и еуфорията. В хотелските стаи е по-вероятно допаминът да бъде допълнително, тъй като нормално ги свързваме с отмора и приятни преживявания.
 Умен, хомосексуален, богат - нещата, които решаваме за секунди
Умен, хомосексуален, богат - нещата, които решаваме за секунди

Как работят човешките усещания

Другото предимство на хотелската стая е, че се усещаме по-уединени и спокойни, написа Reader`s Digest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР