Има хора, които са родени на границата между два зодиакални

...
Има хора, които са родени на границата между два зодиакални
Коментари Харесай

Какво означава, когато си роден между две зодии?

Има хора, които са родени на границата сред два зодиакални знака. Това е нещо като сива зона в астрологията, тъй като тези персони имат въздействие и от двете зодии, сред които са родени. Това, несъмнено, оказва въздействие по друг метод на всеки един човек. 

Между Овен-Телец

Дати: 16 април - 22 април

Име: Върхът на властта

Ако сте родени сред 16 април и 22 април, значи сте Овен-Телец.

Вие сте един от най -мощните знаци, които могат да са водачи и да покорят всеки връх. Вие притежавате безстрашието на Овен и силата на Телец, което ви прави мощен и застрашителен водач. Можете да свършите нещата за момент и сте подготвени да преминете през всяко предизвикателство. 

Между Телец-Близнаци 

Дати: 17 май - 23 май

Име: Енергия

Ако сте родени сред 17 и 23 май, значи сте Телец-Близнаци.

Очарованието на Близнаци и силата на Телец. Вписвате се с другари и не знаете какво е отмора, когато става въпрос за приключване на работа. Емоциите ви не пречат на работата ви, тъй като знаете, че ще се забавлявате доста повече, откакто най -накрая приключите.

Между Близнаци-Рак

Дати: 17 юни - 23 юни

Име: Магия

Ако сте родени сред 17 и 23 юни, значи сте Близнаци-Рак.

Да бъдеш част от този зодиакален знак значи, че си въплъщението на страховит сътрудник. Можете да бъдете флиртуващи и безгрижни, когато сте необвързани, и отдадени и грижовни, когато влезете във връзка.

Между Рак-Лъв 

Дати: 19 юли - 25 юли

Име: Емоция

Ако сте родени сред 19 и 25 юли, значи сте Рак-Лъв.

При вас оживява концепцията за драма с чувствителността на Рака и трагичната природа на Лъв. Малките проблеми могат да станат големи за вас, само че и дребните триумфи могат да бъдат причина за празник.

Животът за вас е или празненство, или тъжна самотна нощ. Вие сте подвластни на своите страсти и наги сте в крайностите. Разбира се, можете да намерите естетика в себе си, само че какво е щастието, без да се чувствате малко тъжни?

Между Лъв-Дева 

Дати: 19 август - 25 август

Име: Суета

Ако сте родени сред 19 август и 25 август, тогава сте върха на Лъв-Дева.

Вие сте локалният водач, политикът и вождът на вашето племе. Тъй като Девите са доста земни хора и Лъвовете могат да бъдат командващи и безапелационни, това ви прави един смирен лидер, който схваща по какъв начин да води, без да си вири носа в облаците.

Вие сте идеалният сътрудник за бизнес или всевъзможен тип връзки.

Между Дева-Везни

Дати: 19 септември - 25 септември

Име: Красотата

Ако сте родени сред 19 септември и 25 септември, тогава сте върха на Дева-Везни.

Все още запазвате нерешителността от половината си Везни и затворената природа на Девата и това може да затрудни намирането на някой, с който да се установите. Но можете да бъдете доста замислени заради аналитичната природа на Девата и грижовната природа на Везните и знаете от какво се нуждае вашият сътрудник, без те даже да кажат нещо.

Между Везни-Скорпион

Дати: 19 октомври - 25 октомври

Име: Драма!
 Тези 4 ЗОДИИ стават съвършени татковци! Тези 4 ЗОДИИ стават съвършени татковци!
На някои мъже им идва като че ли от вътрешната страна да бъдат положителни татковци, да приказват на един език с децата си и да ги възпитават търпеливо и вярно....

Ако сте родени сред 19 октомври и 25 октомври, значи сте Везни-Скорпион.

Обикновено нерешителността на Везните би ви попречила да вземате решения бързо, само че с помощта на вашата половина от Скорпион и способността на Скорпиона да бъде прецизен, това го анулира. Очарованието на Везните към момента участва в този микс, само че циничната природа на Скорпион идва дружно с него.

Между Скорпион-Стрелец 

Дати: 18 ноември - 24 ноември

Име: Върхът на революцията

Ако сте родени сред 18 ноември и 24 ноември, значи сте скок на Скорпион-Стрелец.
 Ето кой цвят дреха е най-подходящ за всяка зодия Ето кой цвят дреха е най-подходящ за всяка зодия
Британският астролог Инбаал Хонигман неотдавна сплоти активността си с  тази на дизайнерска марка за облекло, с цел да сътвори цветове,...

Това е върхът на революцията. Вашата мотивация на Стрелец и интензивността на вашия Скорпион могат да ви дадат силата да постигнете всичко. Влагането на 110 % старания в дилемите ви е методът, по който вършите нещата.

Между Стрелец-Козирог 

Дати: 18 декември - 24 декември

Име: Върхът на пророчеството

Ако сте родени сред 18 и 24 декември, тогава сте върха на Стрелец-Козирог.

Когато си поставите цел или реализирате фантазия, сядате и планирате всяка стъпка, с цел да стигнете до мястото, където желаете да отидете. Вие сте най-добре планиращият и вашият оптимизъм от половинката на Стрелец ви оказва помощ да дадете този спомагателен подтик, с цел да продължите да се движите, даже когато всичко изглежда тъмно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР