Има хора, които просто обичат да се чува само тяхната

...
Има хора, които просто обичат да се чува само тяхната
Коментари Харесай

4-те зодии, които властват над другите

Има хора, които просто обичат да се чува единствено тяхната дума. Не одобряват мнението на другите, обичат да дават звук в живота на останалите и имат вяра, че са прави във всичко.

Телец
Най-големите манипулатори и генерали в зодиака. Тяхната дума е закон. Всичко, което кажат или създадат, е вярно. Няма кой да успее да ги убеди, че от време на време може и да бъркат. В любовта са извънредно властни и не дават на колегата си глас за нищо. Вярват, че те са тези, които вършат връзката сполучлива и тъкмо под тяхно командване всичко ще бъде наред. Изключително мъчно е да ги накараш да създадат нещо, което не желаят, въпреки и да е за тяхно положително. Ако в миналото си имате работа с Телец, упражнете козируването си и да  непрестанно да повтаряте " Да, скъпа " или " Да, скъпи ". Тяхната властност няма край. Ще управляват всяка част от живота ви.

Лъв
Лъовете са си хищниците на зодиака. При тях не можеш да правиш друго, с изключение на да им се подчиняваш. Вярват, че думата им е закон и за царе на всички останали. Споровете с тях постоянно приключват с кавги и в никакъв случай с съгласие. Те управляват живота на всички към себе си. Понякога им дават звук в живота, споделят им кое е вярно и кое не. И някак си съумяват мощно да въздействат на другите. Имат сексапил, който им оказва помощ в процеса за превъзходство. Обичат да става тяхното и не одобряват " не " за отговор. Ако някой инцидентно дръзне да не им се подчини, просто изчезва от кръга им с другари. В любовта са доста ревностни и пазят половинката си по най-лошия метод - като я ревнуват до лудост и наблюдават изкъсо какво вършат и къде вървят.

Стрелец
Стрелците са извънредно манипулативни зодии, въпреки и постоянно да остават в сянка от това изложение. Ловки са, знаят по какъв начин да се крият и да не вършат нещата прекомерно явно. Прицелват с деликатно и в никакъв случай не бързат с изстрелите. Когато кажат нещо и някой не го одобри, не раагират. Ще създадат по този начин, че с времето да реализират своето, без другия да се усети. В любовта са доста властни и желаят да управляват всяка част от живота на половинката си. Ако нещо не им харесва, желаят незабавно да го трансформират. Не считат, че постоянно са прави, само че желанието постоянно да споделят кое по какъв начин ще се случи, е по-силно от всичко друго.

Козирог
Изключително властни зодии, които по никакъв начин не подхождат с финес. Те крещят, викат, заповядват и не понасят някой да им опонира. Погледът им постоянно е непоколебим и знаят към кого какъв метод да приложат. Обичат приятелите им да ги боготворят, тъй че когато чуят, че някой техен другар се сближава с различен човек, стават излючително ревностни. Ще създадат всичко, с цел да отстранят съперника и да запазят цялото внимание за себе си. В любовта работят по сходен метод. Единствената разлика е, че в никакъв случай не се усещат уязвими, тъй като управляват добре обстановката. Имат навика да се ровят в персоналните движимости на колегата си, единствено и единствено да видят дали имат мотив за терзания. Контролират връзката си от първия до последния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР