Има хора, които приемат тежко раздялата с любимия си човек.

...
Има хора, които приемат тежко раздялата с любимия си човек.
Коментари Харесай

5 зодии, които са много внимателни да не разбият сърцето им повторно

Има хора, които одобряват тежко раздялата с обичания си човек. След като са претърпели провал на връзката и си, те стават изключително внимателни, когато би трябвало да се доверят на някоя нова любовна връзка.

Когато си харесат някой човек, откакто са се опарили един път, доверието им може да бъде извоювано доста по-трудно, в сравнение с е било преди този момент. Затова преди да пристъпят към деяние и да се провиснал, те желаят деликатно да проучат колегата, с който се обвързват и да са уверени, че той няма да ги съобщи или нарани.

Това са 5-те зодии, които са едни от най-предпазливите в любовта, откакто са се напатили съществено.

1. Зодия Телец

Ако някой е наранил душата на Телеца, когато още веднъж се влюби, той към този момент не бърза да подарява сърцето и душата си на другия. Действа деликатно и внимателно, до момента в който се убеди, че против него стои човек, на който може да му се има цялостно доверие. Чак тогава той се отпуска и отдава любовта си към него.

2. Зодия Риби

Това е недоверчива зодия, която се е напатила от прибързани решения, в резултат на страсти и подтик. Тази водна зодия не обича да приказва за възприятията си, а това неведнъж работи объркващо за нейната половинка. За да се провиснал в любовта, Рибите би трябвало да са сигурни, че няма да се разочароват и страдат при възможна разлъка.

Винаги ги е боязън, че рано или късно някой ще ги напусне и изостави, по тази причина в случай че това към този момент им се е случило един път, по-късно доста мъчно се предоверяват на някого. Хубавото е, че те са откровена и почтена зодия, която признава на колегата си своите страхове.

3. Зодия Козирог

Това е рационална земна зодия, която рядко се подвежда по първичната си страст. Когато имат тръпка към някого, Козирозите подхождат с известна нерешителност. Искат постоянно да са готови за всякакво развиване на нещата и в случай че нещо не е както би трябвало, те се усещат зле. Обичат да възнамеряват и изпипват нещата, когато имат връзка с някого. Ако са претърпели любовно отчаяние, това ги държи дълго време и е допустимо да изпаднат в меланхолия. След сходна преживелица би трябвало да мине време, преди да се доверят на някой сътрудник. Затова те могат да се влюбят чак когато опознаят индивида против себе си.

4. Зодия Дева

Суета и нерешителност характеризира тази земна зодия. Девите обичат да имат подготвени решения, премислени авансово. Харесва им сами да са се убедили в нещо, което в действителност е положително за тях. Имат добра обща просвета и изследват всичко, преди да подхващат някакви стъпки. Планирането е тяхна присъща линия. Те желаят всичко да бъде изпипано до съвършеност.

Такива са условията и към тяхната половинка. Ако нещата не се получават, те се гневят и стартират да мрънкат. Когато са претърпели предходен неуспех във връзката си, идващият път мислят повече, преди да се впуснат в разочароваща случка.

5. Зодия Рак

Злопаметни по душа, могат да запомнят всяка неприятна или добра преживелица. Но рядко споделят нещата, които ги тормозят. Когато някой ги нарани, това им се отразява пагубно - могат елементарно да се депресират и им минава много постепенно. Затова в случай че някоя връзка е приключила мъчително за тях, те дълго време ближат раните си от тази разлъка.

За тях това е голяма драма в живота им и те мъчно стъпват на краката си. Когато се влюбят наново са рисково внимателни и деликатни, тъй като се опасяват да не изживеят наново разочарованието, което са изпитали преди.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР