Има един израз - да се хванем за зелено“, който

...
Има един израз - да се хванем за зелено“, който
Коментари Харесай

Huawei nova 11 Pro – сякаш създаден от жени за жени

Има един израз - „ да се хванем за зелено “, който нормално използваме след дълга зима, когато към този момент обезверено чакаме първите признаци на пролетта. Да се хванеш за зеленото значи да се докоснеш до новия живот, до свежестта и обещанието за нещо свястно и красиво. Aбсолютно същия израз можем да използваме, когато се хванем за... новия. Защото след дългото очакване, най-сетне сме възнаградени с едно извънредно украшение в незабравим зелен цвят, до което имахме удоволствието да се докоснем и в този момент нямаме самообладание да ви разкажем повече.

 Личен архив

И по този начин, кое е първото, което ще забележите, откакто трескаво отворите кутията на новия си Huawei nova 11 Pro?  Първо – удобството, с което приляга на ръката ви, и второ – лекотата му. Това е модел, основан с мисълта да предлага по едно и също време всички улеснения на технологията, само че и оптимален комфорт. Повечето от нас, дамите, бягат от безпределно огромните и дълги смарт телефони, които летят от ръцете ни – с  Huawei nova 11 Pro този проблем не съществува. Той пасва на дланта ви още с първото взимане от кутията и ще разберете, че повече не желаете да се разделяте с него.

Започвайки още от името му „ nova ”, този модел подсказва, че му е отредена някаква новаторска роля – да бъде модернист и да извършва желанията на младежите, които желаят да преследват фантазиите си, а смарт телефонът да им оказва помощ да ги реализират с комбинацията си от високи технологии и безупречно осъществяване в разнородни житейски обстановки.

 Личен архив

Ако би трябвало да го опишем с една дума, то тя би била „ характерен “. От пръв взор в съзнанието ви ще остане чувството за първокласно осъществяване, което се дължи на щампованата веган кожа (отново подчертаваме изумрудения зелен цвят и ви предлагаме да се уверите в хубостта му лично) в композиция с познатия и блестящ Super Star Orbit Ring.

Дисплеят на е задоволително огромен – 6.78-инчов и е закривен, което го прави да наподобява някак безконечен. И с цел да оправдае изцяло името си, моделът идва с екран от Kunlun Glass, който има петзвезден документ за резистентност при изпускане от SGS Швейцария. Казано в резюме – този телефонът може да се похвали с 10-кратно нарастване на общата резистентност при изпускане, т.е. получавате телефон с извънредно здрав екран, който ще издържи на от време на време странното съдържание в една средностатистическа дамска чанта.

 Личен архив

Най-отличителното на този модел обаче е неговият гений за снимане. Според нас Huawei nova 11 Pro е основан от жена, която в някакъв миг си е споделила „ Омръзна ми да не мога да направя една читава фотография! “ и хоп – измислила е този софтуерен иноватор, който е основан да прави изумителни портрети, освен това и групови, и в непосредствен проект.

Моделът е екипиран с 60-мегапикселова ултраширока предна камера с автофокус, тъй че, когато се качите на Копитото с другари, най-сетне да извършите онази мечтана фотография на фона на цяла София. Разбира се, какво е телефон, с който не можеш да си направиш качествено селфи – едно нищо. Затова nova 11 pro може да се похвали с 8 MP Close-Up предна селфи камера, с която всяко селфи е кандидатура за конкурс за хубост. Груповите селфита също са невероятни с помощта на 100° ултраширокоъгълен обектив, който подсигурява, че всички се виждат добре.

Ако пък сте от хората, за които фотографията е пристрастеност и даже работа, несъмнено ще ви допадне фактът, че моделът има и 8 MP ултраширока макро камера със 112° ултраширок ъгъл, цветни филтри и алтернатива за точно фокусиране (за да няма след това „ но аз отново не съм излязла на фокус! “), датчик за лазерно фокусиране и 10-канален датчик за цветна температура.

 Личен архив

Нощните фотоси пък в никакъв случай не са били толкоз ясни, колкото са с . Без значение дали сте на морето и желаете да си извършите селфи на фона на плажното пълнолуние или сте на градско празненство, което би трябвало да остане увековечено в фотография, вашият телефон няма да ви подведе. Портретите, които вършиме нощно време, ще се отличават, ще бъдат ярки и толкоз забележими, че ще се чудите какво сте си фантазирали, че вършиме преди да се сдобиете с този модел. И още – с AI Snapshot можете да снимате бързо движещи се обекти (например двойка джак ръсели, които гонят топка в продължение на два часа), а пък на широкоъгълната макро камера може да разчитате за обектите, които желаете да снимате от доста близо, с цел да разкриете цялото им величие.

 Личен архив

Казано накратко – с този телефон и да не сте били запалени по фотографията, ще се запалите, тъй като той е безусловно роден за това. Но да кажем нещо хубаво и за другите му качества – да вземем за пример издръжливостта му.

Същата тази мистериозна жена, която е желала телефон, който прави хубави фотоси, евентуално е желала и телефон, който се зарежда супер бързо, тъй като кой има време да го чака?! Та ето го Huawei nova 11 Pro, стои пред нас, включен в контакта, и до момента в който успеем да мигнем, към този момент е на половина зареден. Моделът е екипиран с 4500 mAh огромна батерия и 100 W HUAWEI SuperCharge Turbo, което разрешава да бъде изцяло зареден единствено за 20 минути, когато дисплеят е изключен, или да доближи 50% заряд единствено за 15 минути с включен екран. При това в никакъв случай няма да се нагорещи от това зареждане до степен, че да стартира да пари в ръцете ви – това е модел, който е талантлив с опция да се охлажда и да разсейва топлината.

Разбира се, Huawei nova 11 Pro не е просто един хубав телефон, а е устройство, с чиято помощ ще вършите работата си доста по-лесно, бързо и прелестно. Функцията SuperMemo ви разрешава да записвате бележки във всички видове файлове, в това число изображения, аудио файлове и даже уеб страници. Можете и да преобразувате глас в текст, да сканирате и редактирате документи и изобщо да имате един персонален, супер образован и изпълнителен механически секретар. SuperHub пък е мястото, на което с един пръст можете да поставите всеки текст, фотография или файл, който сте копирали.

 Личен архив

А що се отнася до приложенията, ще би трябвало да си вземем отпуск, за да ви разкажем в детайли за тях. Шегуваме се, само че не напълно, тъй като Huawei AppGallery е като необятна галактика от приложения с безкомпромисна отбрана, дискретност на данните и нещо извънредно значимо за хората с деца – наставнически надзор. Галерията с приложения е измислена по този начин, че да отгатва от какво бихте имали потребност съгласно метода ви на живот и местоположението ви (нещо като приложение-врачка). От една страна ще получавате хрумвания за най-модерните приложения, които са просто наложителни за една модерна, работеща и пътуваща жена, а въпреки това са всички други приложения, които може да ви потрябват в някой миг в живота. Не се сещате за такива? Не знаем за вас, само че ние едвам чакаме да свърши този текст и мигновено да се гмурнем в галерията, тъй като не се устоя!

И най-после – малко за размерите, тъй като въпреки всичко сме дами и се интересуваме от тях. е висок тъкмо 164.24 мм, необятен е 74.35 мм и дебелината му е 7.88 мм. Тегло? 188 грама, включително и батерията!

За край – пропуснахме да кажем, че екранът е талантлив с 1.07 милиарда цвята, което го прави безапелационно по-добър в отгатването на цветове от всички дами на тази земя.

P. S. Казахме ли, че се предлага в два цветови разновидността – черен и зелен, и просто е наложително да вземете зеления? Е, споделяме го!

P. P. S. До 2 юли моделът се предлага в комлект със слушалки HUAWEI Free Buds 5i.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР