Има един човек, който в рамките на 7 минути може

...
Има един човек, който в рамките на 7 минути може
Коментари Харесай

Конспиративното мислене: невротичният симптом на един народ

Има един човек, който в границите на 7 минути може да ви обяснят всичко за Русия, Съединени американски щати, рептилите, имунизациите и световния проект за кастриране на човечеството за постигане до " златния милиард ", желан от шепа богаташи.

Този човек може да е майсторът, който е пристигнал да изкърти плочките в банята, таксиметровият шофор, който ви вози до Попа или фризьорката, която ви оформя бретона. Но може да е и учителят на детето по " Човек и природа ". Или сътрудник, който познавате от 20 години. Или другар от детството. Или някой от личните ви родители.

Човекът, който знае всичко ще пристигна и ще ви го изясни: по какъв начин имунизациите ни чипират, по какъв начин някой ден може някой да зададе конфигурация на всички имунизирани против Covid-19 и те да станат ненадейно нападателни, по какъв начин Съединени американски щати са организирали войната в Украйна, с цел да се предпазят от украинската войска, по какъв начин до 2030 година хората ще си избират деца по поръчка и по какъв начин от вируса на коронавирус порастват спомагателни аксони и хората стартират да не помнят, с цел да може по-късно да си купят очила и слушалки, с които паметта им да се възвърне. Очила и слушалки, които ги наблюдават.

Ще разберете още по какъв начин въпросните ваксини трансформират хората в живи антени и по какъв начин тя, козметичката, вижда имунизираните през Bluetooth на телефон, само че единствено в случай че телефонът е Xiaomi, не и в случай че е iPhone. И по какъв начин " те ", несъмнено, ни " пръскат " с " кемтрейлс ", тъй като желаят да нямаме страсти и всичко, всичко, целият живот и съществуване, всичко е планувано, следено и режисирано, а ние сме просто беззащитни мишки в колосален опит.

Нищо ново. Теориите на конспирацията са остарели какъв брой света и през годините сме чували какво ли не: че Елвис и Майкъл Джексън са живи, че 2PAC още издава албуми, че Земята е плоска, че антибиотиците са химическо оръжие, че Съединени американски щати сами са свалили Световния търговски център, че никой не е кацал на Луната, че имунизацията против паротит предизвиква аутизъм и още, и още.

През последните 3 години обаче, откогато коронавирус пандемията стана (част от) живота ни, тайните теории претърпяха една особена трансформация.

Те излязоха от затворените кръгове и групи на антиваксъри, плоскоземци и борци против еврейския скрит план, и се вляха в редиците на " нашите ". Свалиха етикета " знак на тъпотия " и гордо се омешаха с едни надалеч не толкоз " тъпи " кръгове.

Ако не ви се има вяра, запитайте се дали в действителност нито един ваш другар, прочут или родственик, не е споменавал, че има терзания по отношение на състава на коронавирус имунизациите. Нито един ваш другар, прочут или родственик не е споменавал, може би леко засрамено и под сурдинка, а може би не, че " тия следи в небето не бяха такива преди "? И нито един ваш другар, прочут или родственик не е изказвал мнение, че Щатите са постлали войната в Украйна, с цел да...(изберете каквото и да е изречение без никакъв смисъл).

Не имам вяра. И в случай че естествената реакция по отношение на хората, които гръмко или пък внимателно пазят тайна доктрина, към момента са подигравката и смеха, може би е време да се вгледаме малко по-надълбоко в тематиката.

В деня на психологичното здраве можем да се замислим за какво толкоз доста хора, и не всички от тях глупави или ниско образовани, се оплетоха в тайната машина. Може би тъй като светът към нас стана заплашителен. Защото нито опазването на здравето, нито културата, нито образованието ни дават механизми, с които съответно да се оправяме с тревогата си по здрав метод. Защото е доста по-лесно човек да одобри, че е жертва на могъщи, независещи от него условия, в сравнение с да поеме отговорност и да се опита да промени нещо.

Няма нищо смешно в това да гледаш по какъв начин хората падат жертви на осведомителни урагани от мръсотия, които всеки ден ни завихрят през екраните. Никой не е застрахован против нуждата от религия и посягането към подправен източник, който дава обещание да му я даде с примамливата усмивка на клоун-убиец.

Преди години се смях на една бременна позната, на която донесох от Бразилия дребна топка с пера. По това време там вилнееше вирусът Зика, който причиняваше малформации в плода, в случай че болести бременна жена. Тя не взе топката, тъй като се опасяваше, че е допустимо някой комар - притежател на вируса, да се е скрил в перата и след един 13-часов и един 2-часов полет, да излезе пресен, гладен и жизнен и да я захапе.

Няколко години по-късно обаче се хванах по какъв начин мия филиз зелен лук с латексови ръкавици, антибактериален сапун и четка и не ми беше по никакъв начин смешно. Вярно, нито коронавирус, нито зика бяха измислици, само че измислите се увиха като бръшлян към действителността и в един миг тя стартира да става мъчно забележима.

Всеки може да се подведе по най-новата, съвременна интрига, тъй като е изплашен или доверчив, или лековерен, или незадоволително чел или незадоволително компетентен. Това не е грях. Посочването на провинен съставлява едно изключително комфортно психическо изнасяне на повода за нещастието или дискомфорта ни някъде на открито, отвън нас. Някъде, където можем да го стигнем.

Хората, които страдат от онкологични болести, невротиците, които се унищожават от така наречен чести психологични разстройства, тези, които претърпяват загуба и тези, които са претърпели контузии, тези, които са живели в държава-мащеха и които неосъзнато са били обективизирани и ощетени от нея, всички те търсят отговори.

Получавате по 38 паник офанзиви дневно? От ракетите, които Путин мята по Украйна поради подмолните дейности на Съединени американски щати е. Ваш другар е бил сгазен на пешеходна пътека от юноша с черно Ауди и торба кокаин в кръвта? Заради Сорос е. Ваш непосредствен е диагностициран с израстък? Заради кемтрейлс е.

Впрочем, попаднахте ли на новината, че Ветрино стана първата община в Европа, която наложи цялостен мораториум върху построяването на ветрогенератори? Това се случи под натиска на " Исторически парк ", от кое място твърдяха, че вятърните перки предизвикват рак.

За хората от района едно случайно подхвърлено в пространството изказване се оказа задоволително, с цел да може семето на подозрението да избуи в митинги, подписки и напън над общинския съвет, които в последна сметка довеждаха до в срамния казус.

Причината тайните теории да виреят толкоз сполучливо и да се преплитат в злокобни сюжети, на които биха завидели грозно и Кинг, и Мартин, и Толкин, и Роулинг, и Азимов, и Хърбърт, и Бредбъри не е в тяхната достоверност.

Успехът им е по-скоро заключен в една маса от не наложително неприятни или глупави хора, които нямат религия и не намират смисъл и очакване в утрешния ден, нито поддръжка в действителността.

И това е доста по-зловещо от теорията за рептилите, които ни трансформират в живи антени благодарение на вируси и ваксини.

Да помислим за това на днешния 10 октомври.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР