Има две големи предизвикателства пред бизнеса у нас - липсата

...
Има две големи предизвикателства пред бизнеса у нас - липсата
Коментари Харесай

Доброслав Димитров: Има две големи предизвикателства пред бизнеса у нас

Има две огромни провокации пред бизнеса у нас - неналичието на предвидимост и на работна ръка. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ Доброслав Димитров, ръководител на Българската асоциация на софтуерните компании.

„ Аз съм задължен да виждам позитивно и с вяра към бъдещето, само че с безспорната изясненост, че не постоянно нещата не се случват по този начин, както ги плануваме. Това, което сега се случва в българската стопанска система, следва трендовете, които се случват малко по-западно от нас “, съобщи той.

МИИ става първата институция, която се включва в платформата „ Bulgaria wants you “

Димитров уточни, че Германия е в криза от началото на годината, а лихвите по заемите в Европейски Съюз и в Съединени американски щати порастват от предходната година насам. Според него това неизбежно ще засегне и България.

„ На мен протичащото се сега ми наподобява доста на 2008 година, когато по гледахме по Си Ен Ен по какъв начин се случваха едни доста неприятни неща в Съединени американски щати. Тук имаше едно утешение, само че всичко това пристигна и при нас през 20089 година “, уточни още той.

Нейните проучвания дават нови и постоянно изненадващи прозрения за историческите и актуалните функции на дамите

Експертът е безапелационен, че у нас процесите в стопанската система се служат със забавяне от към 9-12 месеца.

„ Тези диалози, които наподобяват почтени в предизборната акция, имат действителни изражения за бизнеса “, сподели още той.

Вижте във видеото какво още сподели той за планирането на разноските в страната, данъчното законодателство и изкуствения разсъдък.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР