Има дни, в които постоянно ни се иска да ядем

...
Има дни, в които постоянно ни се иска да ядем
Коментари Харесай

Диетични продукти, с които да залъжем чувството за глад

Има дни, в които непрекъснато ни се желае да ядем – на всичко от горната страна, в действителност без да сме гладни кой знае какъв брой.

Но преяждането е нездравословно освен за фигурата, само че и за здравето. За благополучие има храни, които оказват помощ за понижаване на апетита, само че в това време съдържат доста по-малко калории. Ето някои потребни артикули, с които да „ залъжем стомаха " и да не преяждаме.
Как да се оправим с глада преди лягане
Най-често, когато атакуваме хладилника късно през нощта, ние избираме най-калоричните храни. Извиняваме се, че това е заслужена премия...
Прочети повече
1. Червени риби. Това е общото наименование на разнообразни типове риби, чието месо в множеството случаи има оранжев, от време на време повече или по-малко кондензиран червен цвят. Най-популярни измежду тях са сьомгата, есетрата, рибата-тон и други Червените риби са отличен диетичен артикул, съдържащ доста хранителни субстанции и мастни киселини омега-3. Имат ниско наличие на калории, само че в това време засищат прелестно организма. В идеалния случай би трябвало да ядете алена риба най-малко един път седмично. Така освен ще подобрите цялостното си здраве, само че и ще можете да предотвратите развиването на затлъстяване и диабет.

2. Семена от чиа и лен. Чиа е растение от Южна Америка. Ленът си го знаем. Малките зърна ва тези две култури съставляват супер-храни с доста антиоксиданти и омега-3. Чиата и ленът възстановяват храносмилането и укрепват имунната система. Друго потребно свойство на продуктите е усвояването на огромно количество вода. Благодарение на това семената оказват помощ за запълване на стомаха и придават чувство за задоволеност, по този метод понижават апетита.

3. Авокадо. Друг източник на здравословни мазнини и витамини. Авокадото е богато на олеинова киселина, която обезпечава продължително възприятие за насищане. Ако го комбинирате с други артикули, ще ядете по-малко на едно хранене, само че бързо ще се почувствате сити. За да не бягате до хладилника вечер и през нощта, изяждайте половин авокадо за вечеря.

4. Кокосово масло. То оказва помощ за повишение на имунитета, намалява холестерола, усъвършенства метаболизма и цялостното здраве. И всичко това с помощта на мазнините, желязото и цинка в него. За да ограничите апетита си, понякога добавяйте кокосово масло към своето меню – само че без да прекалявате, тъй като по този начин е допустимо мечтаните изгоди да не бъдат реализирани.
Какво не би трябвало да ядем на гладно?
Заглавието звучи малко смешно – по какъв начин по този начин да не ядем „ на гладно “? Та нали ядем точно по тази причина, тъй като сме гладни? Но а...
Прочети повече
5. Яйца. Яйцата са най-хубавият метод за понижаване на апетита и се смятат за една от най-здравословните закуски. Ако ядете бъркани или варени яйца заран, можете да забравите за възприятието на апетит до обяд. Те имат високо наличие на белтъчини, които зареждат с сила и оказват помощ за поддържане на мускулната маса.

6. Люти чушки. Лютият пипер потиска апетита с помощта на капсаицина - вещество, което утолява глада и предизвиква изгарянето на мазнините. Дори използването на 1 г от продукта започва развой на намаляване в организма. Но е значимо да не прекалявате с лютите чушки. Веднъж седмично е задоволително, с цел да стартира изгарянето на мазнините.

7. Джинджифил и канела. Джинджифилът и канелата възстановяват кръвната захар, която контролира апетита. Ако не желаете да прекалявате с калориите, хапнете овесена каша с щипка канела на прахуляк за закуска и пийте чай от джинджифил. Така ободрявате организма и го обогатявате с потребни субстанции.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР