Има данни, че преди време пострадалото момиче е изведено от

...
Има данни, че преди време пострадалото момиче е изведено от
Коментари Харесай

15-Годишно Момиче Падна От Тераса, Борят Се За Живота Й. Съдбата На Това Клето Дете Просълзи Цяла България

Има данни, че преди време потърпевшото момиче е изведено от центъра от татко си, само че той я насилвал с*ксуално и я предлага и на други против възнаграждение. Наблюдаващи случая обществени служащи разбрали, че детето е в риск и предходната седмица го върнали в дома в Борован.

Образувано към този момент досъдебно произвеждане обяснява, дали момичето е паднало по нехайство, дали преднамерено е скочило или някой го е бутнал.

Припомнаме, в края на февруари 17-годишен бе в кома и в сериозно положение, откакто падна от трети етаж на дом за деца с увреждания в град Роман.

Три лечебни заведения в София отхвърлиха да го одобряват заради липса на подготвеност за приемане на потърпевш с политравма, липса на свободни кревати или липса на експерт.

Припомняме, на 13 февруари районната прокуратура в гр. Бяла Слатина стартира незабавна инспекция на Центъра за настаняване от фамилен вид - с. Борован, когато публично притежание станаха клипове с принуждение над деца.

Районна прокуратура се самосезира във връзка репортаж, излъчен в утринния блок на Народоосвободителна въстаническа армия ТВ за осъществено принуждение от педагог над деца.

От началото на годината, лавина от случаи с принуждение от детски заведения заляха медиите. Районната прокуратура в Габрово образува досъдебно произвеждане за това, че в Габрово, в Център за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания са били изтезавани малолетно лице и малолетно лице.

По другият случай в Детска градина " Брезичка " в Бургас, Районна прокуратура - Бургас също образува досъдебно произвеждане.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР