Има актьори, които наистина са близки – както на снимачната

...
Има актьори, които наистина са близки – както на снимачната
Коментари Харесай

Актьорите, които са приятели на екрана, но врагове в живота

Има артисти, които в действителност са близки – както на снимачната площадка, по този начин и отвън нея. Други обаче не могат да се понасят в действителния живот, само че от време на време им се постанова да преглътнат егото си и да работят дружно. Каналът във vbox7 демонстрира някои от тях:

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

В сериала „ Сексът и градът “ героините на двете актриси са най-хубави приятелки. Но в действителният живот връзките им се скапват, откакто Катрал научава, че Сара получава по-голям хонорар от нея.
 Сара Джесика Паркър и Ким Катрал Gulliver/Getty Images
Актрисите от „ Отчаяни съпруги “

Отчаяните съпруги са били в непрекъснато състезание в действителния живот - коя е по-известна и коя има по-голяма роля в сериала. По време на фотосесия Никол Шеридън е желала да бъде в центъра на фотографията, скарва се със основателя на сериала, след което той я съди и я изкарва от актьорския състав. Но най-голямата скандалджийка е била Тери Хачър, която непрекъснато е „ гледала в непознатите обувки “ и е правила проблеми.
 Отчаяни съпруги Gulliver/Getty Images-->
Бил Мъри и Луси Лиу

По време на фотосите на кино лентата " Ангелите на Чарли " Мъри неведнъж е намеквал, че съгласно него Лиу не е добра актриса. Тя толкоз са е засегнала от думите му, че упорствала да го махнат от кино лентата...и съумява.
 Ангелите на Чарли Gulliver/Getty Images
Дуейн Джонсън и Вин Дизел

Двамата артисти не са врагове в цялостния смисъл на думата, само че изявление за „ Ролинг Стоун “ Джонсън споделя, че е осъзнал, че двамата имат „ друг метод към правенето на кино “ и по тази причина не биха взели участие в един филм още веднъж.

Чад Майкъл Мъри и София Буш

Познаваме двамата артисти от сериала „ One three hill “. По време на фотосите любовта сред тях пламва, а през 2005 подписват брак. Пет месеца по-късно те се разделят, тъй като Буш открива, че Мъри й изневерил с Парис Хилтън. Макар и разграничени, на двамата им се наложило да работят още три сезона в сериала. Надали на София й е било елементарно да работи с мъжа, който й е разрушил сърцето.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР