Илюзионистът Йордан Белев, който нашумя с участието си във „Фермата”,

...
Илюзионистът Йордан Белев, който нашумя с участието си във „Фермата”,
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева се събра с бившия

Илюзионистът Йордан Белев, който нашумя с присъединяване си във „ Фермата”, още се бори с подлия ковид. Наскоро той показа, че е постъпил в болница с тежки затруднения. Близката му другарка Даяна Ханджиева също изкарала COVID-19 в края на предходната година, само че много по-леко. Актрисата и фокусникът са уверени, че са се заразили около гостуването си при Николаос Цитиридис, преди шоуто да излезе в едномесечен отпуск.

Даяна разяснява, че с Данчо поддържат близки връзки след края на предаването „ Фермата”. По време на риалити формата той призна любовта си към красивата актриса от сериала „ Скъпи наследници”, само че пък не посмя да зареже и годеницата си Камелия, която го чакаше в родния им град Габрово. Фокусникът към момента се лута сред пристрастеността си към Ханджиева и дългът към дългогодишната си партньорка.

Интересна детайлност е, че двете дами освен че не се ненавиждат, ами са станали и близки приятелки. Именно Камелия осведомявала Даяна за положението на Данчо по време на болничния му престой. „ Гледам да не му звъня, тъй като му е мъчно да приказва, задъхва се. По-скоро неговата избраница Ками ми дава повече информация. Няма ненавист, съревнование или някаква драма. Чуваме се, дори съм ѝ звъняла за препоръки за коледни дарове. С нея сме в доста положителни връзки, тъй като тя е човек, който схваща. Когато разбираш отсрещния човек, доста по-лесно приемаш какво се случва ", разяснява актрисата, която провокира огромен зрителски интерес с фриволното си държание във „ Фермата”.

Доскоро Ханджиева нямаше мъж до себе си и се радваше на свободата си, само че съгласно осведомени в последно време е затоплила връзките си с бившето си гадже – баскетболистът Кристиян Ставрев. По време на риалити формата тя изрично съобщи, че желае да го не помни, тъй като е разрушил сърцето ѝ, само че очевидно изразът, че остарялата обич наслойка не хваща важи с цялостна мощ за Даяна.

Допреди няколко месеца актрисата постоянно отскачаше до Съединени американски щати, където Кристиян играе в колежански тим. Голямото разстояние обаче довело до проблеми във връзката и кавги.
Сега обаче актрисата е решила да даде още един късмет на баскетболиста. Даяна набра огромна известност с присъединяване си във „ Фермата” и някогашният ѝ решил, че непременно би трябвало да си я върне. Той я потърсил и я помолил да възродят интимните си връзки. Хубавицата склонила, само че не ясно дали връзката им ще просъществува в бъдеще, тъй като, както е известно, един път счупеното мъчно се лепи.

27-годишната Даяна нееднократно е споделяла, че е очаквала на тази възраст към този момент да е омъжена с деца. Въпреки че гони 30-те обаче, хубавицата към момента не може да улегне. „ Като множеството дами, аз също си бленувам да имам семейство и да стана майка. Преди го мечтаех по-силно, в този момент съм се пуснала по течението. Не насилвам нещата, когато стане - ще се веселя ", разяснява звездата.

Що се отнася до работата – тя твърди, че след „ Фермата” е получила доста оферти за нови функции, само че към момента ги обмисля. Ханджиева споделя още, че е артистична натура и желае да продължи да се занимава с актьорство.

Интересна детайлност е, че Даяна не е приключила НАТФИЗ. Тя е следвала „ Реклама” в Нов български университет. Известно време работила по специалността си, само че не ѝ харесало, тъй като се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа. Актьорската специалност постоянно я е привличала, но не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от боязън, че няма да успее да пробие в арт средите.

За ролята в сериала „ Скъпи наследници” я избрали без да има тапия, без да е прочут фотомодел или манекенка, и без да има никакви връзки в промишлеността. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не могла да повярва.

„ Смятах, че не съм се справила на кастинга и по тази причина отпътувах за Съединени американски щати при гаджето ми. Когато ми звъннаха да ревизират дали бих се върнала в България, дадоха обещание, че в случай че нещо се провали, ще ми купят противоположен билет, тъй че рискувах. Непрофесионална актриса в основна роля! От малкия екран не са били доста съгласни, тъй като съм непозната. Знаех, че огромна част от актьорите ме подценяват тъкмо тъй като не съм приключила НАТФИЗ, а им е писнало непрофесионалисти да им взимат функциите. Разбирам ги, само че казусът не бе подобен!”, споделяла е брюнетката с ослепителна усмивка, която се надява занапред да изиграе ролята на живота си, писа таблоидът " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР