ИлюстрацияСъдът одобри внесено от прокуратурата споразумение, с което 37-годишен мъж

...
ИлюстрацияСъдът одобри внесено от прокуратурата споразумение, с което 37-годишен мъж
Коментари Харесай

37-годишен варненец бе осъден за ползване на преправена шофьорска книжка

 Илюстрация
Съдът утвърди импортирано от прокуратурата съглашение, с което 37-годишен мъж от Варна се признава за отговорен в умишлено прилагане на преправен формален документ - удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. Деянието е наказуемо  по чл.316 от Наказателния кодекс.

Българинът е бил засечен с подправения документ при инспекция на немски полицейски чиновници в Берлин на 24 декември 2017 година Пред чиновниците той умишлено се употребил от преправен формален документ – шофьорска брошура, издадена от МВР-Варна на името на друго лице, като била изменена годината на издаване и притурен тип, че е на името на подсъдимия. За самото сформиране на документа от него не може да се търси наказателна отговорност.

Съгласно параметрите на утвърденото от съда съглашение, 37-год. обвиняем следва да търпи наказване " пробация “. В продължение на 6 месеца той предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично, както и на наложителни периодически срещи с пробационен чиновник, също за период от 6 месеца. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР