(илюстрация: Google) София, 8 април — Cloud Office с гордост обяви

...
(илюстрация: Google)
София, 8 април — Cloud Office с гордост обяви
Коментари Харесай

Cloud Office спечели наградата „Google Cloud Expansion Partner of the Year“ за 2024 в региона EMEA


(илюстрация: Google)

София, 8 април — Cloud Office с горделивост разгласи през днешния ден, че е удостоена с премията Гугъл Cloud „ Партньор на годината “ в категория „ Разрастване “ за 2024 година, обхващаща Европа, Близкия изток и Африка.

Компанията е отличена за своите изключителни достижения в границите на екосистемата на Гугъл Cloud, осигурявайки поддръжка на взаимни клиенти посредством рационализация на инфраструктури и приложения, промяна на данни, внедряване на Гугъл Workspace и осъществяване на планове в региона на изкуствения разсъдък.

„ Наградите Гугъл Cloud за сътрудници отразяват преобразяващото влияние и цената, добавена към клиентите от нашите сътрудници “, показа Кевин Ичхпурани, корпоративен вицепрезидент по Глобалната екосистема и канали в Гугъл Cloud. „ С горделивост разгласяваме Cloud Office за притежател на премията Гугъл Cloud сътрудник на годината за 2024 и отдаваме респект на техните впечатляващи триумфи в поддръжка на нашите общи клиенти през последната година “.

„ За нас е голяма чест и сме извънредно признателни да бъдем удостоени с премията Гугъл Cloud Партньор на годината за 2024, изключително в категорията „ Разрастване “! Също по този начин осъзнаваме тежестта на отговорността, която поемаме, с цел да продължим да внасяме високи стандарти в нашата екосистема “, съобщи Иво Зимбилев, търговски шеф на.

Компанията регистрира впечатляващ растеж от 4,5 пъти на годишна основа в своите райони и сфери на активност, предоставяйки новаторски решения, задвижвани от технологиите на Гугъл Cloud, на разширена потребителска база в цяла Европа, Близкия изток и Африка. Екипът на Cloud Office разшири своето физическо наличие в Обединеното кралство с откриването на първия си офис в чужбина.

В Cloud Office ние се ангажираме да усъвършенстваме бизнес процесите, като използваме опциите на технологиите на Гугъл Cloud. Като Premier сътрудник на Гугъл Workspace и Гугъл Cloud, държащ 11 типа експертизи и 1 специализация, ние сме в авангарда на облачните нововъведения. Нашите над 60 сертифицирани инженери, разполагащи със задълбочени знания в софтуерния набор от решения на Гугъл Cloud, обезпечават на клиентите ни нужните условия за триумф. Спечелили сме доверието на над 600 клиенти, сполучливо осъществили над 700 плана в региона на Гугъл Cloud, в това число повече от 15 приложения на GenAI за последните 6 месеца.

С световен обсег и физическо наличие в България и Обединеното кралство, е отдаден на бизнес трансформацията посредством водещи решения на Гугъл Cloud и невиждана експертиза.

наличие от Cloud Office
22
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР