Илон Мъск лично каза на някои от банкерите, които са

...
Илон Мъск лично каза на някои от банкерите, които са
Коментари Харесай

Илон Мъск каза на заемодателите, че няма да загубят пари от сделката с Twitter

Илон Мъск персонално сподели на някои от банкерите, които са му дали заем от 13 милиарда $, с цел да финансира изкупуването му с ливъридж на Twitter, че няма да изгубят пари от договорката, съгласно на пет души, осведомени с въпроса.

Устните гаранции бяха направени от Мъск на банките като метод да успокои кредиторите, защото цената на уеб страницата за обществени медии, в този момент преименуван като X, спадна внезапно, откакто той приключи придобиването предходната година.

>

Въпреки уверенията, седемте банки, отпуснали пари на милиардера за неговото изкупуване – Morgan Stanley, Bank of America, Barclays, MUFG, BNP Paribas, Mizuho и Société Générale – са изправени пред съществени загуби по дълга, в случай че и когато в последна сметка го продават.

Източниците не прецизират по кое време са направени уверенията на Мъск, макар че се отбелязва, че Мъск ги е правил няколко пъти. Но държанието на милиардера, както при опита му да се откаже от поглъщането през 2022 година, по този начин и в последно време при отчуждаването на рекламо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР