Илон Мъск има проблем с това, че подробности от графика

...
Илон Мъск има проблем с това, че подробности от графика
Коментари Харесай

Илон Мъск предложил на 19-годишен $5000, за да изтрие профил в Twitter

Илон Мъск има проблем с това, че детайлности от графика му за пътешестване се споделят обществено, най-много поради сигурността на неговото семейство.

По-рано през месеца консуматор на Twitter разгласи, че към този момент няма да пуска проектите за пътешестване и разписанията на Мъск в опит да “запази сигурността на Илон и неговото семейство,” на което Мъск отговори, че общественото обявяване на проектите му за пътешестване е почнало да се трансформира в “проблем със сигурността.”

Смята се обаче, че от известно време Мъск се пробва да закрие профили в Twitter, които наблюдават и разгласяват проектите му за пътешестване, написа Entrepreneur.com.

Миналата есен Мъск е писал на 19-годишният Джак Суини, който ръководи профила @ElonsJet.

Профилът, който има над 93 000 почитатели, следи придвижването на частния аероплан на Мъск посредством бот, употребявайки данни от сателитната система ADS-B, се споделя в неговото изложение.

Суини твърди, че Мъск му написал "Можеш ли да закриеш този профил? Той съставлява риск за безопасността”. Суини дал отговор на милиардера: "Да мога, само че това ще ти коства един Model 3. Само се майтапя, с изключение на, в случай че? "

Двамата си разменят още реплики, като типично в негов жанр Мъск споделя, че „ не му харесва концепцията да бъде свален от някоя откачалка”.

Главният изпълнителен шеф на Tesla по-късно предложил на Суини 5 000 $, с цел да закрие напълно профила.

“Някaква опция да увеличим тази сума на 50 000 $? Ще бъде от огромна помощ за колежа и би ми разрешило да си купя кола, може би даже и Model 3,” написал Суини на милиардера, който изненадващо дал отговор, че “ще намерения по въпроса.”

След това Суини споделил на Мъск, че в действителност би предпочел стаж в Tesla пред заплащането на пари в брой, само че Мъск към момента не е видял това известие.

Последното известие от профила е преди ден и демонстрира, че самолетът на Мъск каца в Остин, Тексас.

Landed in Austin, Texas, US. pic.twitter.com/4l7tKiUspp
— Elon Musk's Jet (@ElonJet) January 26, 2022

“Ние следим самолета, а не кой може или не може да е на борда,” прецизират от профила.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР