Илиян Радулов и Росица Денчева се класираха за втория кръг

...
Илиян Радулов и Росица Денчева се класираха за втория кръг
Коментари Харесай

Илиян Радулов и Росица Денчева стартираха с двусетови победи на Ориндж Боул

Илиян Радулов и Росица Денчева се класираха за втория кръг на сингъл на шампионата за юноши и девойки до 18 година на шампионата " Ориндж Боул " в Плантейшън, щата Флорида. Надпреварата от категория J500 се води импровизирано международно състезание по тенис за гении от 12 до 18 годишна възраст.

Поставеният под №1 при юношите Илиян Радулов се наложи с 6:2, 7:5 над Сантяго Падила Кот от Мексико.

№14 в схемата при девойките Росица Денчева победи с 6:0, 7:5 Дуру Соке от Турция.

Така четирима български тенисисти ще играят във втория кръг на сингъл на шампионата. Ден по-рано с победи започнаха Ива Иванова и Елизара Янева при девойките.

В конкуренцията на двойки, поставените под №1 Илиян Радулов и Рей Сакамото от Япония победиха Иляс Фахим от Мароко и Мигел Тобон от Колумбия с 6:3, 6:3 и се класираха за втория кръг.

Александър Василев и Хенри Бернет от Швейцария се постановиха със 7:5, 6:3 над Микел Андерсън и Бенджамин Уилверт от Съединени американски щати. Иван Иванов и Наоя Хонда от Япония отстъпиха на Лука Герсио и Сенундо Запико от Аржентина с 4:6, 2:6.

Шампионките на двойки от " Еди Хер " при девойките Ива Иванова и Алиса Октябрева от Русия отстраниха Алба Мартинес и Атина Росас-Пасифико от Съединени американски щати с 6:2, 6:0.

Европейските шампионки на двойки за девойки до 16 година Росица Денчева и Елизара Янева победиха Елизабет Йонуску от Румъния и Дуру Соке от Турция с 6:4, 7:5.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР