Или Великобритания стои зад отравянето на Сергей Скрипал, или не

...
Или Великобритания стои зад отравянето на Сергей Скрипал, или не
Коментари Харесай

Москва: Вероятно Лондон стои зад отравянето на Скрипал

Или Англия стои зад отравянето на Сергей Скрипал, или не е съумяла да спре " терористична офанзива ".

Тази позиция изрази представител на съветското външно министерство, представен от Агенция Франс Прес и други международни организации.

Ведомството акцентира, че е допустимо Англия да е виновна за отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия в британския град Солсбъри на 4 март.

Ако Лондон не стои зад случая, би трябвало да се упрекна за това, че не е съумял да предотврати " терористична офанзива ", допълват от ведомството.

" Или английските управляващи не са съумели да се защитят от терористична офанзива на територията си, или самите те са направили нападението ", сподели Владимир Ермаков, шеф на отдела за неразпространение и надзор над оръжията към министерството.

Той добави по време на среща с непознати посланици във ведомството, че Лондон не споделя никаква информация или доказателства по случая, само че в това време желае пояснение от Москва.

Малко се разграничете от вашата русофобия, вашия островен нрав, прикани Ермаков.

По-рано през днешния ден стана ясно, че посланиците на Англия, Съединени американски щати, Франция и Китай няма да участват на срещата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР