Илън Мъск се подигра на съобщението на главния изпълнителен директор

...
Илън Мъск се подигра на съобщението на главния изпълнителен директор
Коментари Харесай

Илон Мъск се подигра със Зукърбърг

Илън Мъск се подигра на известието на основния изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг, че неговите водещи обществени медии - Фейсбук и Instagram - ще начисляват месечна абонаментна такса за верификация на профилите, сходна на тази, въведена от Twitter.

Мъск, който пусна абонаментната услуга Twitter Blue скоро откакто приключи придобиването на уеб страницата за микроблогинг за 44 милиарда $, се почувства щастлив от известието на Мета в неделя.

Шефът на Twitter сподели, че е било " неизбежно " Зукърбърг да последва стъпките му.

Той също по този начин разгласява емотикони със смях и нервност в своя Twitter канал в отговор на меме, който изобразява противника му Зукърбърг като нещастния, муден мистър Бийн, героят, изигран от английския комедиен артист Роуън Аткинсън.



В мемето мистър Бийн, който би трябвало да съставлява Зукърбърг, е показан на изпит. Той наднича към седнал до него мъж и преписва от него. Другият участник на изпита съставлява Мъск.

Съдейки по реакциите в обществените медии обаче, наподобява, че Зукърбърг има много да убеждава, преди потребителите на Фейсбук да стартират да му дават пари всеки месец.

Превод от в. Ню Йорк поуст.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР