Икономистът Владимир Каролев написа гневен разказ от личните си преживявания

...
Икономистът Владимир Каролев написа гневен разказ от личните си преживявания
Коментари Харесай

Каролев с гневен разказ за "бомбата" на летище София

Икономистът Владимир Каролев написа ядосан роман от персоналните си прекарвания на летище София, до момента в който там е имало разгласен сигнал за бомба. Той е трябвало да пътува по същото време и се е оказал на място, където никой не му обяснил какво се случва.

Ето какво написа икономистът на профила си във Facebook:

" НЕма такова летище...София....още с един вход и излаз...другите за декорация...без място където да спре рейс....поради което като неизбежно спре рейс става запушване с коли. Платното най покрай летището е непрекъснато затворено....даже за рейсове и таксита...а найлоновите лентички с които години наред бяха оградени местата за събаряне на пасажери от коли са оградени с железни преместваеми решетки!

Леле мале...сложиха сигурни загради пред терористите. Ако искаш да се качиш на метрото няма топла връзка. Сигурно парите не са стигнали за тези 15-на метра. Или акъла на тези от които е зависел градежа на метрото. Поради което би трябвало да вървиш 150 м до единствения вход (този близо до входа на метрото е непрестанно затворен.) Пристигам на терминал 2 за полет за Бургас и служител на реда ми споделя, " май има някаква опасност... полетите ще са от терминал 1 ". Отивам на терминал 1. Жената на информация нищо не знае. Няма табло за полетите от и до Терминал 2.

След половин час оповестява, че всички пасажери, които са пристигнали от Терминал 2 би трябвало да се върнат назад там. Връщам се. 9:30 вечерта е. Търся къде да си заредя телефона. Няма къде. Търся къде да си купя нещо за пиянство или ястие. Няма къде. Наистина нЕма такова летище. Да съберем пари за топла връзка сред Терминал 2 и входа на метрото. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР