Икономистът Михаил Кръстев е учуден защо двете управляващи партии не

...
Икономистът Михаил Кръстев е учуден защо двете управляващи партии не
Коментари Харесай

Михаил Кръстев: Всеки един от тези политици мисли единствено за собствения си интерес

Икономистът Михаил Кръстев е изумен за какво двете ръководещи партии не съумяват да се сработят и сред тях прехвърчат искри.

" Така препоръчан, механизмът не съм оптимист, че ще сработи, тъй като най.малкото вътре участват недомислени истини и изказвания. Какво да вземем за пример значи промени в службите. Така структурирано е безусловно безмислено. Ако е едно от седемте съществени претенции на това болшинство, не можем да приказваме за съвестност на техни претенции. Дори няма потребност от среща, имат електронни подписи и могат да го подпишат от отдалеченост, с цел да не се виждат, в случай че толкоз не могат да се търпят.

Аз се удивлявам, че конструкторите на тази сглобка не могат да спазят думата си даже в границите на няколко седмици. Когато ни обясняваха за какво би трябвало да се направи този консенсус, имаше едно благородно изказване, че водачите на партиите ще се оттеглен, с цел да могат специалисти като акад. Денков и Мария Габриел да поемат руля на страната и да стартират да я движат напред. Откакто го има това нещо, откогато съществува кабинетът Денков, аз не спирам да виждам изявления на водачите на тези партии. Те по-добре да бяха министри, щяха да имат по-малко мотиви да се карат между тях, в сравнение с в този момент като са в Народното събрание ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Честно казано, е детинско да се мисли, че без авансово написано съдружно съглашение внезапно всеки ще стартира да слуша другия и ще могат да се схващат. Освен това би трябвало да почнем да мислим от гледната точка на това, че всеки един от тези политици мисли за личния си политически интерес. Когато се приказва за огромни промени и за бъдещето на България, това би трябвало да го приемем със песимизъм, защото явно тези хора не мислят дълготрайно, мислят за личния си интерес ", добави Кръстев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР