Икономистът Кузман Илиев смята, че ГЕРБ и БСП вече нямат

...
Икономистът Кузман Илиев смята, че ГЕРБ и БСП вече нямат
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Изказването на Херо Мустафа е нещо като бой по тревата, за да бягат змиите

Икономистът Кузман Илиев счита, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия към този момент нямат различен избор с изключение на да погледнат към обединяване между тях.

" Очевидно " Продължаваме промяната " и " Демократична България " не желаят да играят с тях. Ако те седнат дружно, ще е огромна вреда, явно. Но те ще го измислят по този начин, че да е като нещо сходно на коалиция - в името на България и така нататък, краткотрайно. Тук Политическа партия и Демократична България играят вабанк, желаят всичко. София ще е рубиконът, тя ще реши всичко. Ако Политическа партия и Демократична България играят с ГЕРБ сега, те се обезличават. Затова са в съвършена обстановка да изчакат и да ударят ГЕРБ на локалните избори. Борисов обаче осъзнава, че като не те желаят, и няма други благоприятни условия ти остава един единствен сътрудник. Това е единственият късмет за Борисов и компания да имат сериозен ход на локалните избори, тъй като везните към този момент се накланят към демократичните обединения. Но в това време това е и риска, който се поема от страна на ГЕРБ да играе с Българска социалистическа партия. Политическа партия и Демократична България са мощни при протестна обстановка ", счита Илиев.

Той разяснява и изявлението на американския дипломат у нас Херо Мустафа, която твърди, че олигарсите в България са свръхсилни.

" Изказването й е нещо като пердах по тревата, с цел да бягат змиите. Общо взето всички са предизвестени. Тъй като ние имахме една неофициална коалиция - нещо като вместо формален брак и празненство, на което да се напият всички, среднощни срещи, доста такива интензивни любовни- сред ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България, Движение за права и свободи. Те в действителност гласоподаваха дружно за някои неща - за Македония, оръжието за Украйна, самолетите, Лукойл. Те са единомишленици, те се борят за любовта на госпожа Херо Мустафа. Обаче тя държи ключа от палатката и ще уточни кой в действителност става и кой не става ", съобщи още икономистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР