Икономическият и социален съвет ще представи анализ на въздействието на

...
Икономическият и социален съвет ще представи анализ на въздействието на
Коментари Харесай

Отражението върху доходите е от голямо значение за влизането в еврозоната

Икономическият и обществен съвет ще показа разбор на въздействието на присъединението на България към еврозоната върху икономическото развиване, инфлацията и приходите в страната - това разгласи ръководителят на съвета Зорница Русинова пред парламентарната обществена комисия. Анализът е предоставен от ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. 

Съветът приготвя и особено мнение по Националния проект за приемане на еврото, който още не е признат от държавното управление: " Отражението върху приходите на хората и публичните настройки във връзка с влизане в Еврозоната са доста подвластни от положително комуникиране и положително пояснение ".

Президентът на КНСБ и заместник-председател на Съвета Пламен Димитров добави, че задачата е да не се популяризират подправени вести: " Проблемът с Еврозоната и това, което в доста страни предизвикваше разтърсвания, ще ни занимава интензивно и ще създадем вероятното, тъй като да обективизираме този развой и да не се стига най-малко до подправени вести, каквито за жалост, изобилстват в последните години, и манипулират главите на много хора ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР