ИКЕА отбеляза 80-годишен юбилей. Шведската компания отблеляза годишнината под мотото

...
ИКЕА отбеляза 80-годишен юбилей. Шведската компания отблеляза годишнината под мотото
Коментари Харесай

ИКЕА отчете ръст в продажбите на дребно в България. До края на годината отваря магазин и във Велико Търново

ИКЕА означи 80-годишен празник.

Шведската компания отблеляза годишнината под мотото „ Ние, хората, сме създатели “ в nOva art space и показа концепцията за хората като основатели на нови пространства, фантазии, истории и безкрайни благоприятни условия,.

 ИКЕА Юбилей 80 години Компанията влиза на българския пазар през 2011 година и не стопира да бележи триумфи в устрема към по-добър живот вкъщи.

Продажбите на ИКЕА не престават да порастват и по този начин за 2023 година те доближават 153,3 млн. лева по отношение на 125,9 млн. лева за 2022 година Това включва продажби на артикули, храни и услуги.

В съпоставяне с миналата година, продажбите на дребно са нарастнали с 22%.

Управителят на ИКЕА България, Никос Ифантидис споделя, че фокусът на компанията постоянно е ориентиран към хората.

 Никос Ифантидис, шеф на ИКЕА България „ Успехът на ИКЕА в никакъв случай не би бил вероятен без нейните клиенти, сътрудници и доверени сътрудници. Нашият фокус постоянно е бил ориентиран към хората. За нас е значимо да се вслушваме и чуваме пулса на нашите клиенти, с цел да вървим напред и развиваме ИКЕА в България ", добавя Ифантидис,.

Основен приоритет на компанията е да сътвори чудесно потребителско прекарване с ИКЕА и редица начинания способстват за това.

Сред тях са мобилното приложение 2-в-1 за комфортно извършване на покупки онлайни в магазина; пилотният план за безвъзмездна доставка посредством мобилни хъбове; разширението на броя каси на самообслужване; въвеждането на най-новия и образован метод за чат с технология Chat GPT и други.

По пътя на осъществяване на задачите на компанията за стабилно развиване е въвеждане на доставки от магазин София със 100% електрически коли и нулеви CO2 излъчвания в столицата.

Предстои и разширение на магазинната мрежа с нов обект във Велико Търново до края на годината.

Специален акцент по време на празника бе лимитираната сбирка Nytillverkad, с която ИКЕА чества дизайнерското си завещание.

Тя включва част от обичаните на милиони хора емблематични артикули, само че с нов, пресен и цветен почерк.

„ Любопитството към живота, потребностите и фантазиите на хората вкъщи постоянно е било справочник за ИКЕА ", споделя Ада Янескис, управител " Комуникации " за ИКЕА България, Гърция и Кипър.

 Ада Янескис ИКЕА " Вече 80 годни марката има едно голямо завещание - нововъведения, емблематични артикули, решения и задължения към хората и планетата. Най-добрият метод да почитаме това завещание е като непрекъснато се опитваме да вършим нещата по-добре. Защото ние, хората, сме основатели на истории и бъдеще “, добавя още тя.

Компанията продължава да развива своята експертиза в устойчивите и функционални решения за дома и остава вярна на своя ангажимент да основава продуктите си по този начин, че те да заемат особено място в домовете на милиони хора по света.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР