Играта винаги е била една от най-успешните на Respawn Entertainment

...
Играта винаги е била една от най-успешните на Respawn Entertainment
Коментари Харесай

Насладете се на Titanfall 2 безплатно този уикенд в Steam

Играта постоянно е била една от най-успешните на Respawn Entertainment и тази събота и неделя имате опция да я пробвате с помощта на оповестения безвъзмезден интервал. Заглавието ще бъде налично за всички консуматори на Steam в границите на идващите няколко дни. Това заяви разработчикът в изненадваща обява в обществената мрежа Twitter:

„Чухме, че хората желаят да играят Titanfall 2 този уикенд. Ние също! Присъединете се към нас в Steam през почивните дни, като играта ще бъде налична гратис до 3-ти май 10:00 am (20:00ч. локално време)… Пътешествието Ви стартира тук, Пилоти.“

Не можем да отречем, че Titanfall 2 лека-полека е измествана от най-новия шлагер на Respawn –. Новият сезон в мултиплеър играта в действителност ще заимства доста претекстове от своя предходник чрез новата Легенда Валкирия, обвързвайки сюжетите на двете заглавия. Може би цялата скица с безплатния интервал е в действителност метод за конфигуриране на почитателите на Apex Legends за идното събитие. Така че до момента в който чакате новия игрален режим Arenas идната седмица, безвъзмезден тест на Titanfall 2 би бил добра подготовка на уменията. Играта има забавна (макар и кратка) сингъл плеър акция както и деен мултиплеър сървър. Освен това тя получи и изненадваща преправка за притежателите на модерните Xbox Series X конзоли и актуалната версия може да работи на 4К резолюции с висок фреймрейт.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР