Играчите на столичния ЦСКА, които попаднаха в групата за мача

...
Играчите на столичния ЦСКА, които попаднаха в групата за мача
Коментари Харесай

На играчите на ЦСКА са направени бързи тестове за коронавирус преди дербито с Левски

Играчите на столичния ЦСКА, които попаднаха в групата за мача с Левски са били подложени на бързи проби за ковид през вчерашния ден сутринта, оповестява dsport.bg. Резултатите на всички са негативни и са били предоставени на делегата на дербито Стоян Велчев.

След тестванията групата от футболисти на Милош Крушчич не е била в контакт със Стефано Белтраме и Томи Юрич, за които има подозрения, че са заболели от COVID-19.

Милош Крушчич разгласи след мача против " сините ", че австралийският нападател въобще не се е явил за петъчната подготовка на отбора, а си е останал у дома, с цел да се възвръща.

Сръбският треньор на ЦСКА сподели, че за Белтраме е открито, че има висока температура в петък след заниманието на отбора и също е отпратен да се лекува в домашни условия.

Футболистите на " алените " през днешния ден организираха възстановително занятие. В сряда им следва решаващия полуфинален мач реванш за Купата на България против Ботев (Пловдив). Преди мача против " канарчетата " играчите, които попаднат в групата на Крушчич още веднъж ще бъдат тествани.

Отборът на ЦСКА не е изолиран въз основата си в Панчарево.
 ЦСКА споделя има ли заболели от ковид през днешния ден след 17:00 часа
ЦСКА споделя има ли заболели от ковид през днешния ден след 17:00 часа

Вижте позицията на " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР