Играчите на Манчестър Юнайтед трябва да се поучат от острите

...
Играчите на Манчестър Юнайтед трябва да се поучат от острите
Коментари Харесай

Далот: Трябва да се поучим от критиките на Тен Хаг

Играчите на Манчестър Юнайтед би трябвало да се поучат от острите рецензии на новия управител Ерик загар Хаг, защото казването на истини, които "не желаят да бъдат чути ", единствено ще усъвършенства състава, сподели бранителят Диого Далот.

Тен Хаг беше гневен, когато Юнайтед изпусна преднина от два гола при равенството 2:2 с Астън Вила в предсезонна контрола. Нидерландският треньор сподели, че загубата на централизация е "неприемлива ".

"Това е дисциплинираност. Трябва да сме подготвени да чуем неща, които може би не желаеме да чуем. Но мисля, че всичко е за по-доброто на тима и това е най-важното ", сподели Далот.

"Трябва да бъдем дейни, постоянно да сме нащрек. Психически би трябвало да сме постоянни от самото начало и се надяваме, че можем да се подобрим още малко и да стартираме сезона ", добави той.

"Чувствам, че започваме от нулата: нов управител, нова сила, идват нови играчи и чакаме с неспокойствие да играем с тях. Трябва да изградим тим, щаб, клуб, всички дружно и да вървим напред ", съобщи още бранителят.

Манчестър Юнайтед се завръща в Европа за още два предсезонни мача против Атлетико Мадрид и Райо Валекано, преди да стартира акцията си във Висшата лига с домашен дуел против Брайтън на 7 август.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР