Играчите на Байерн (Мюнхен) прекараха една нощ в самолета, след

...
Играчите на Байерн (Мюнхен) прекараха една нощ в самолета, след
Коментари Харесай

Футболистите на Байерн Мюнхен спаха в самолета, след като властите спряха полета им до Катар

Играчите на Байерн (Мюнхен) прекараха една нощ в самолета, откакто управляващите не дадоха позволение на самолета им да излети за Световното клубно състезание в Катар.

Във вчерашната вечер баварците гостуваха на Херта в Берлин в среща от 20-ия кръг на Бундеслигата (1:0 в интерес на шампионите), която бе преместена от предварителния час 20:30 за 20:00, с цел да може играчите на Ханзи Флик незабавно по-късно да се насочат към летището и да заловен нощен полет към Доха преди да настъпи възбраната за нощни полети (от среднощ до пет сутринта).

В последна сметка обаче този проект не бе сбъднат, защото минути преди самолета да отлети, той получи отвод от управляващите. Така играчите трябваше да прекарат една нощ в самолета, с цел да се стигне до развръзка над седем часа и половина по-късно от плануваното, когато тъкмо в 6:52 машината потегли. Тогава обаче се получи ново затруднение и се оказа, че би трябвало да се направи нова спирка. Така в последна сметка Байерн потегли публично към Катар едвам в 8:45 тази заран, повече от 12 часа по-късно от плануваното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР