Играчът на мача в срещата между ЦСКА и Славия -

...
Играчът на мача в срещата между ЦСКА и Славия -
Коментари Харесай

Йомов: Чака ни исторически мач, вкарах един гол за мен и един за приятелката ми

Играчът на мача в срещата сред ЦСКА и Славия - Георги Йомов, разяснява Навръх имения си ден, българският национал означи първите два гола в дуела, с които обезпечи удобен задатък за себе си и своите съотборници. Бившият състезател на Славия съобщи, че едно от попаденията посвещава на себе си, а другото на своята другарка, която чества рожден ден на днешния 6 май.

"Смятам, че това, че вкарахме рано ни липсваше предходните мачове. Не става всякога мачовете да ги клатим, по този начин да кажем. Трябва да започваме нападателно, да ни влизат ситуациите и да печелим мачовете още първите полувремена. Наистина такова мощно начало ни липсваше. Особено е това, че играх против някогашния ми клуб. При първия гол не се зарадвах, само че при втория почувствах вътрешна страст. Искам да поздравя и моята другарка, която през днешния ден има рожден ден, с изключение на моя имен, специфичен ден е за нас. Вкарах два гола - един за мен и един за нея ", стартира фланговият футболист.

"Днес беше значим мач, тъй като ни обезпечи втората позиция. Не мислехме за финала, а знаехме, че би трябвало да вземем този мач, с цел да си осигурим това второ място. Аз мисля за финала откаткто се класирахме, само че занех, че има мачове преди този момент, които би трябвало да вземам. Трябва да дадем всичко на финала ", продължи той.

"Аз много мачове съм изиграл против Левски. Всеки един мач с Левски е огромен. Ще бъде исторически мач. Надявам се всичко да мине както би трябвало и да победим ", приключи Йомов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР