Идват избори, ще ни вдигнат заплатите, ще има още 15-16

...
Идват избори, ще ни вдигнат заплатите, ще има още 15-16
Коментари Харесай

За някои училището е клуб, за да оставят децата безплатно

" Идват избори, ще ни вдигнат заплатите, ще има още 15-16 км автомагистрала, ще има за пържоли. И както е споделил началникът на промяна в " Чернобил " - всичко ще е наред. "

Така в собствен жанр разказа идната година Ицо Хазарта по бТВ.

" Може би всички видяха, че на такива като мен им беше неразрешено да упражняват своята специалност. Това ми остави доста свободно време да бъда в огромните търговски вериги, където всички ние можем да реализираме по този начин мечтаната заедност ", разказа той отиващата си 2020 година

" В днешно време четеното е сериозен недостатък, само че имам рожден ден и го признавам ", сподели Хазарта за заниманията си по време на пандемията.

Той разяснява и отдалеченото образование на учениците като родител на две дъщери. Според него в сегашната обстановка това е единственият вероятен вид, въпреки че е ясно, че напълно не е най-хубавият.

" За доста от родителите българското учебно заведение съставлява нещо като детски клуб, в който да могат безплатно да си оставят децата, с цел да може някои да им ги гледа. Току-виж,  че и научили нещо. Но главното е някои да им ги гледа ", счита той.

" Засега има единствено 70 мъртви учители, само че в случай че се възвърне присъствената форма на образование, има много живи учители, може да има някои сухи съчки, които за изгорят, само че това не е толкоз значимо... ", добави той иронично към препратките на доцент Атанас Мангъров за сухите клечки.

" Единственото допустимо в тази обстановка е онлайн. Всички знаем, че не е най-хубавото, само че това е ", уверен е изпълнителят.

Той описа и за скорошното си посещаване в Испания:

" Чух, че хората в Испания били по-глупави от нас. И аз взех решение да отида и да ревизира. Там маските са наложителни на всички места, и на улиците, а хората го спазват това нещо.

Такива реализатори като мен там получават 80 на 100 от заявения приход за предходната тодина...Много неуместно от тяхна страна ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР