Идващите избори ще покажат дали конструкцията ни ще е правилна.

...
Идващите избори ще покажат дали конструкцията ни ще е правилна.
Коментари Харесай

Шедьовър от Томислав Дончев! Каква коалиция видя

Идващите избори ще покажат дали структурата ни ще е вярна. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Томислав Дончев от ГЕРБ.

" Политиката човек не би трябвало да я усеща единствено през тв приемника. Трябва да я усеща по джоба си, по улицата и по града, в който живее. От 2 години кое стана по-добре, ние не управляваме от толкоз. Кое е по-добре? ", запита риторично той.
-->
„ България има потребност от непоклатимост и посока, има потребност и от отговорност “, сподели той.

По думите му срещата сред Нинова и Борисов не е съглашателство, а лидерска среща. „ Докъде я докарахме? Лидери на партии си приказват с естествен звук и се вършат незабавно вести за обединения “, сподели Дончев.

На Дончев бе припомнено, че Асен Василев се е заканил да съди Борисов за думите му, че Политическа партия е спечелила близо 1 милиарда лв. от посредничеството за оръжията.

„ Да го съди, отлично, само че няма защо да го осъди “, безапелационен бе политикът.

„ Терминът „ борисовки “ не знам какво значи, обаче несъмнено го употребяват, тъй като нямат съответен отговор. Те не желаят да отговорят детайлно и експертно. Нека господин Петков донесе фактура от Пентагона, ще се веселя да я видя, такова знамение не съм “, сподели още политикът от ГЕРБ.

„ Зад всеки политик стоят български жители. Те надали са го изпратили в Народното събрание с концепцията просто да се кара с другите. По-скоро този политик е там, с цел да намира верните решения и взаимни отстъпки и да е потребен точно за тези хора “, акцентира той.

Дончев не се нае да предвижда дали структурите на ГЕРБ биха се съгласили да има коалиция с левицата в лицето на Българска социалистическа партия.

Той бе помолен да разяснява новата голяма дясна коалиция, в лицето на Политическа партия и Демократична България:

„ Те може би ще са някаква голяма коалиция, въпреки всичко сега в нея влизат 6 партии, а се канят и за още. Ако трябваше да съм недодялан, щях да кажа, че това е политически башибозук  - нередовна армия от всякъде за да бъде атакуван различен, само че не съм недодялан и няма да го кажа “, съобщи той.

Политикът от ГЕРБ бе помолен малко да разяснява и тематиката на референдума, иницииран от Слави Трифонов за смяна на формата на държавно ръководство:

" Няма, най-малко в демократичния свят, президентска република, която да не е с двукамерен парламент и мощни районни структури на властта. Това е опит за преосноваване на страната или най-малко на устоите й ", счита Дончев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР