Идвала съм много пъти в Бургас, но тази вечер вие

...
Идвала съм много пъти в Бургас, но тази вечер вие
Коментари Харесай

Публиката в Бургас посрещна и изпрати Лили Иванова на крака

" Идвала съм доста пъти в Бургас, само че довечера вие сте невероятна аудитория. " Това бяха част от думите на певицата Лили Иванова по време на концерта ѝ довечера в препълнения Летен спектакъл на морския град. Публиката я посрещна с бурни овации на крайници, а през втората част от концерта съвсем не седна, припявайки нейните най-популярни песни, предава Българска телеграфна агенция.

Певицата се появи на сцената на фона на песента " Събота, събота вечер ", пусната от остаряла грамофонна плоча. Сцената бе завършена семпло на фона на огромно сърце, което променяше цветовете си в звук с другите осъществявания. 

Заедно със своите музиканти от Li Orchestra, който включва Ангел Дюлгеров, Иван Йорданов-Чери, цигуларя Орлин Цветанов, Огнян Енев (тромпет, пиано и саксофон), Христо Михалков (бас китара) и Росен Ватев (ударни), и с беквокалите на трио LaTiDa в първата част от концерта си тя показа песни от най-новия си албум " Чуй душата ми ".

Между осъществяванията певицата показа, че е щастлива, че е в Бургас, тъй като това е градът, в който е роден композиторът Тончо Русев. " Такива композитори не се раждат на всички места ", добави тя. След това насочи молба към публиката да спре да снима с телефоните си, а да се наслаждения на живото осъществяване. 

В Бургас Лили Иванова извърши 15 песни, като след осмата съобщи: " Дотук бях аз, в този момент сме дружно с вас ". Последваха осъществявания на някои от най-популярните ѝ песни, започвайки с " Щурче " и преминавайки през " Детелини ", " Панаири ", " Ветрове ", " Предупреждение " и " Присъди ". През цялото време публиката беше на крайници и припяваше дружно с нея, посрещайки и изпращайки всяко осъществяване с бурни овации, а при всеки неин опит да излезе от сцената започваха бурни възгласи за още. 

След като изпя стиховете " Последната ми дума ще е ария " от " Присъда ", последва и финалният бис с песента " Камино ". Така концертът, който стартира в 21:15 ч. завърши в 23:00 ч., а най-после Лили Иванова и нейният състав излязоха неколкократно да се поклонят пред нестихващите овации на публиката. 

Пред залата посетителите имаха опция да се снабдят с сбирка от нейни албуми на дискове, грамофонната плоча " Севдана ", пъзели с нейния лик, както и книгата " Лили Иванова. Моят персонален дневник " с редактор Валерия Велева. Изданието съдържа мисли на певицата, събирани през последните 15 години, както и фрагменти от нейни изявленията, голям брой фотоси и архивни фрагменти на нейните родители, сестра и племенници. 

Следващата спирка от турнето на Лили Иванова е на 9 август в амфитеатъра в Созопол. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР