Идва време, когато достатъчното просто трябва да бъде достатъчно. Време,

...
Идва време, когато достатъчното просто трябва да бъде достатъчно. Време,
Коментари Харесай

Не съм момичето, което ще бъде твоето “почти”

Идва време, когато достатъчното просто би трябвало да бъде задоволително. Време, в което спираш да приемаш по-малко, в сравнение с заслужаваш, и отстояваш себе си. Време, в което най-сетне осъзнаваш, че сърцето ти не може да се състезава непрестанно. И тогава осъзнаваш, че ти просто не си момичето, което ще бъде нечие “почти ”.

Аз в никакъв случай няма да бъда момичето, с което някой съвсем се ангажира. Което един ден получава телефонни позвънявания и известия, а по-късно би трябвало да се помири с тишината.

Не съм момичето, което ще бъде твоето “почти ”, тъй като това не е нещото, което заслужавам. Психологически игри, които се пробват да понижат личната ми стойност и да убедят сърцето ми да вземе по-малко, в сравнение с заслужава.

Не съм момичето, което съвсем съумя да убедиш, че небрежната отворена връзка е наред. Не можеш непрекъснато да търсиш извинения за какво не можеш да се ангажираш съществено с някого и да очакваш, че ще продължите дружно.

Не съм момичето, за което не казваш на фамилията си, или момичето, което съществува, когато се опитваш да скриеш. Не съм момичето, което ще стане твоето “почти ”, тъй като аз съм момичето, което ще бъде нечий сътрудник. Аз съм момичето, което знае, че същинската връзка изисква твърдоглав труд, открита връзка и несъмнено равнище на схващане. Аз съм момичето, което нечии другари и семейство ще обичат.

Аз съм момичето, което постоянно ще се пробва да те срещне по средата. Аз съм момичето, на което пишеш по обяд, тъй като ти липсвам, а не в среднощ, когато си уединен. Не мога да бъда “почти ” твоя, тъй като това опонира на всичко, което си споделих, че заслужавам.

Инфо: https://www.iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР