Идеята за отстраняването на главния прокурор е добра идея, защото

...
Идеята за отстраняването на главния прокурор е добра идея, защото
Коментари Харесай

ДПС ще разговаря с ГЕРБ въпреки искането за освобождаване на Гешев: Готови сме за реформи

Идеята за отстраняването на основния прокурор е добра концепция, тъй като сега има създадено напрежение в обществото и това напрежение би трябвало да бъде преодоляно по един или различен метод. Вие знаете, че ни предстои среща и там видим и ще разберем каква е концепцията, какви са целите. Една част ги чухме в този момент. Темите с които стартира госпожа Габриел мисля, че са положителни и сплотяващи ", разяснява Карадайъ. 

По думите му от Движение за права и свободи са подготвени за промяна. " Искам да ви напомня, че когато някои хора визираха под понятието " промяна " формулата " стани да седна ", с цел да овладеят някои системи, ние още тогава пред вас декларирахме, че за нас кадруването е една тематика, друга от промяната. Така че ние сме подготвени да приказваме за промяна и за кадруване по друг метод ", акцентира водачът на Движение за права и свободи и продължи:

За кадруването има способени органи, а за промяната - това е Народно събрание. Ние си написахме домашното, разписахме Законопроект за измененията в Конституцията и раздадохме нашите хрумвания на всяка една от парламентарните групи. Казахме, че сме подготвени и да чуем концепциите и на останалите групи, да се обединим към една концепция и теза, с цел да се върви в посока за промени в правосъдната система. Защото тези, които приказваха за реформи в правосъдната система и се позоваваха на интернационалните отчети не споделяха, че в тези същите отчети се споделя, че трябват промени в Конституцията. Ние отпушихме промяната, освен да се приказва, не единствено да се лепят етикети ", сподели още той.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР