Идеята за феноменално намаляване на килограмите изглежда най-привлекателна особено след

...
Идеята за феноменално намаляване на килограмите изглежда най-привлекателна особено след
Коментари Харесай

Пазете се! Медикаменти обещават магическо отслабване след празничните трапези

Идеята за феноменално понижаване на килограмите наподобява най-привлекателна изключително след поредност от почивни дни с трапези в компанията на близки хора, а и при започване на годината, когато всички си обещаваме да отворим нова страница в живота си с по-малко нездравословни привички и да бъдем по-добра версия на самите себе си.

Именно тази настройка прави доста консуматори мощно уязвими към предложения за лекарства и уреди, които дават обещание магическо намаляване бързо, без старания и обезпечено! Особено когато те са придружени от отстъпки и специфични оферти, каквито сега изобилстват. Появяват се най-често, до момента в който сърфираме онлайн. Кликнем ли един път върху тях или последваме указаните хипервръзки, ще ги виждаме или даже получаваме в пощата си непрекъснато, разясняват от „ Ние, потребителите ".

Рисковете при тези предложения са против парите си да се сдобием с артикули със подозрително качество и резултатност или въобще нищо да не получим, в това число и отбрана на потребителските ни права.

Кое е издайното в посланията на тези предложения?
Преди всичко това, че приказват за бързи и зашеметяващи резултати, като съкращаване на тежестта с 30-40 и повече кг без диети и без физически старания. А когато става дума за хранителни добавки или други сходни, се слага акцент върху естествените съставки на продукта, с което се внушава, че той е безвреден за здравето и по този начин човек не се замисля, че е добре най-малко да направи консултация със експерт преди да стартира да го използва.

Обикновено интернет страниците за продажба на сходни лекарства и уреди включват секция „ Блог “, в който се разгласяват подправени отзиви и оценки за продуктите от консуматори, изявленията със експерти в региона на диетологията, опазването на здравето и прочие или известни персони („ свидетелствата на престижи “), както и публикации или видеа от несъстояли се на процедура медийни изяви в печатни и електронни медии, постоянно профилирани. Нерядко се загатват и измислени имена на влиятелно звучащи организации, които обаче не съществуват.
Различното от множеството лъжливи предложения за онлайн покупки е, че при тези има доста в детайли изложение на съставките или метода на работа на продуктите, както и на правилото на деяние и реализиране на обещаваните резултати. За сметка на това обаче има доста малко информация за търговеца, бутон за бърза поръчка, който води към телефон или приложение за връзка.

Какви инспекции да извършите, с цел да избегнете нелоялни практики и измами?
На първо място - кой е продавачът: име на компанията, ЕИК и данни за контакт (физически адрес, настоящ телефон, е-поща с благонадежден адрес). След това – кой и къде е записал домейна на уеб страницата. Непременно обърнете внимание известно ли е кой е производителят на продукта?

Ако се загатват имена на експерти или известни персони, проверете от надеждни източници дали те фактически имат нещо общо с продуктите и рекламата им, в това число посредством питане до тях в формалните им профили в обществените мрежи. При цитирането на авторитетни организации направете информация дали такива въобще съществуват, попитайте ги посредством формалните координати за връзка с тях ще потвърдят ли за свое присъединяване в акцията. А ако има потребителски оценки, разгледайте добре имената и фотосите им – дали дават отговор на една и съща народност. Много постоянно подправените мнения са придружавани със фотоси от фото банки и употребяваните лица могат да бъдат видени с разнообразни имена в другите езикови версии на рекламните интернет страници на продуктите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР