Идеята на БСП за лидерска среща с всички партии изглеждала

...
Идеята на БСП за лидерска среща с всички партии изглеждала
Коментари Харесай

Идеята на БСП за лидерска среща изглеждала като пиарска опаковка според Христо Иванов

Идеята на Българска социалистическа партия за лидерска среща с всички партии изглеждала като пиарска опаковка съгласно съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов.

Шансът да се сформира държавно управление с третия мандат бил доста дребен съгласно него. А разликите им с Българска социалистическа партия ставали от ден на ден.

„ Не знам тъкмо какво си показва госпожа Нинова от тази среща. Няма да скрия, че наподобява по-скоро като пиарска опаковка, с цел да се прикрие това, че мандатът е изначално жертван “, сподели Иванов.

„ Вие знаете, че ние постоянно сме упорствали България да окаже всяческа помощ на Украйна. И в границите на търговски покупко-продажби, за които става в тази ситуация дума, и в границите на други задължения, в това число безплатна помощ, което отваря опция пък България да получи поддръжка за рационализация на своята войска посредством заменяне “, уточни той.

Според него е проблем фактът, че до момента се твърдеше, че страната ни не е изнасяла военна помощ за Украйна, а е трябвало изначало да се заеме твърда позиция.

„ Как тъкмо се структурират покупко-продажбите, е въпрос на прагматични търговски връзки. Вероятно това, че с цел да се скрие този факт, трябваше да се минава през медиатори, е довело и до загуби за България “, счита Иванов. И добави: „ Лицемерието коства пари “.

Относно абсурда с криптобанката Nexo той показа, че даренията от техни чиновници не ги слагат в зависимости. Обясни и че партията е заявила всичките си дарения и че имат най-прозрачната система на финансиране.

„ В никакви покупко-продажби и взаимни обещания не сме влизали с никого от донорите, в това число и с тези “, изясни още той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР