Идеята, че в една игра всеки може да спечели, често

...
Идеята, че в една игра всеки може да спечели, често
Коментари Харесай

Полезните емисии на равния достъп до инструменти*

Идеята, че в една игра " всеки може да завоюва ", постоянно се опълчва на манталитета " игра с нулев резултат " от и, където облагата на един наложително идва за сметка на различен. След цифровата гражданска война, климатичните промени, увеличаващото се население и на прага на новото " електричество " AI мисленето, ориентирано към взаимна изгода и съдействие, е единственото, което ще докара до по-устойчиво бъдеще. В такива екосистемни модели оперира Mastercard от самото си основаване - като поръчител за хармонична, узаконена и дълготрайна връзка сред консуматор, търговец и финансови институции.

Днес моделите за колаборация на Mastercard ® употребяват дигитализацията за несъмнено и предпазено приобщаване на от ден на ден хора, общности и бизнеси, които до момента са били едва показани в международната стопанска система.
Жените
По данни на Mastercard** 3/4 интервюирани дами се усещат по-независими от дамите в предходните генерации - България води класацията със 75% дами, които се усещат финансово по-независими, сходно на Испания (74%) и Румъния (74%), до момента в който за контрастност най-ниският % чувстващи се самостоятелни е в Полша (59%). Тридесет и девет % от българките имат унаследен образец в фамилията си за жена, която е поемала съществени разноски сама, до момента в който приблизително 24% европейки имат сходен образец. Седемдесет и седем % от българките (както и сръбкините и хърватките) показват, че схващат от финанси, в това число банкиране, ипотеки и налози, до момента в който 70% от запитаните дами в Италия и Испания настояват, че не схващат въобще.

Шестдесет и пет % от българките имат вяра, че дамите биха били финансово по-независими, в случай че имаха по-добър достъп до софтуерни принадлежности .
Реклама Малкият фамилен бизнес
Според изследване*** на Mastercard на дребния бизнес oт всички запитани страни българските фамилни бизнеси чакат максимален растеж през идната година и цели 82% от дребните бизнеси намират, че са готови за цифровата стопанска система. Четиридесет % от фамилните компании в България декларират, че потреблението на цифрови принадлежности от времето на пандемията насам става наложително, само че 19% означават, че цифровата промяна е най-гол ямото предизвикателство, пред което е изправен техни ят бизнес . Половината от фамилните компании желаят повече образование или обучение за чиновниците си (48%). Факторите, които са преграда пред фамилните бизнеси да внедряват цифрови решения, включват угриженост към киберсигурността (63%) и поверителността (26%).
Mastercard е екосистема, в която всеки може да печели
Mastercard приобщава 1 милиарда хора към цифровата стопанска система до 2025 година С нашите сътрудници - финансовите институции, и благодарение на цифровите решения като виртуални карти, биометрична верификация, отдалечено отваряне на сметка, цифрови ваучери за храна и мн. други единствено през 2022 година свързахме 100 млн. нови потребители; Подпомага 50 млн. микро-, дребни и междинни предприятия от 2020 до 2025, като усилва конкурентоспособността им с технологии за приемане на картови заплащания, системи за киберсигурност, образования, стратегии за лоялност; Приобщава към обучение 5 млн. девойки сред 8 и 16 години по STEM науки с програмата Girls4Tech® от 2014 до 2025; Подкрепя 27 млн. дами предприемачки през 2022 година с решения за напредък на техния бизнес - при в началото сложена цел 25 млн. женски бизнеса до 2025 година

Mastercard работи за равна финансова и софтуерна независимост за дамите и дребните бизнеси, с цел да могат да разпрострат и допринесат с цялостния си капацитет и да не пострадат непропорционално от рецесиите и климатичните промени през идващите години.

Mastercard 2022 ESG отчета можете да намерите
Реклама
* Access to tools e мотото на Whole Earth Catalog, списание на Стюард Бранд от 1968, в зората на електрониката и софтуерните нововъведения, както и първите препоръки за резистентен и по-екологичен метод на живот

** Проучване Mastercard Womeneconomics 2022

*** Маstercard Ketchum European SME survey 2023
Компании Всичко, което би трябвало да знаем за ESG: екологично, обществено корпоративно ръководство Новите стандарти за по-отговорен и по-устойчив бизнес последователно ще стават наложителни за множеството компании, като с ЕСГ практиките ще бъдат обвързани и опциите за финансиране. Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР