Идеална за премахване на прах, мръсотия и по-големи частици; обикаля

...
Идеална за премахване на прах, мръсотия и по-големи частици; обикаля
Коментари Харесай

Xiaomi MI Home – интелигентно почиства дома

Идеална за унищожаване на прахуляк, нечистотия и по-големи частици; обикаля мебелите и се завира под леглата и в ъглите, насочвана от интелигентна система за ръководство

Xiaomi MI Home е интелигентен и акуратен робот за почиствани на дома

Роботите-прахосмукачки накараха мнозина да не помнят за ръчното разчистване на жилищата си. Те са интелигентни, прецизни и най-важното – независими, спестявайки време на своите стопани.

Търсен на пазара модел, с интелигентни функционалности, точност и не на последно място – с налична цена е Xiaomi MI Home. Този потребен за всяко домакинство робот се предлага сега на флаш цена от $331 с ваучър за отстъпка STY331EU в световния онлайн магазин Geekbuying, или за $359 с спомагателен контейнер за вода и ваучър за отстъпка STY2359EU (тук).

Xiaomi MI Home е налична за покупки в бял и черен цвят

Роботизираната вакуумна прахосмукачка на Xiaomi има всмукателна мощ 2100Pa и е идеална за разчистване на прахуляк, нечистотия и даже по-големи частици като зърна, да вземем за пример. Тя обикаля мебелите и се завира под леглата, в ъглите и на други труднодостъпни места, с цел да си свърши качествено работата.

Xiaomi MI Home поддържа три режима на разчистване – изсъхнало, мокро и 2-в-1 (сухо и мокро). Нейният филтър всмуква и поддържа автоматизирано равнището на водата, сходно на растителна бионична система, с цел да обезпечи най-ефективно разчистване на пода. Дори когато водата е на изчерпване, уредът е грижлив към дървените настилки.

Преодоляването на трудности не е проблем за Xiaomi MI Home

Нещо повече, роботът разполага с вградени технологии за обмисляне и прецизно осъществяване на задачата по разчистване. Сензорът за лазерно картографиране LDS (Laser Mapping Sensor) сканира стаята и основава пътна карта, след което дейно насочва придвижването на прахосмукачката и следи нейното местонахождение.

В допълнение, съпътстващото мобилно приложение дава еластичност на потребителя да дефинира зоните за разчистване и тези, които би трябвало да бъдат пропуснати от Xiaomi MI Home, благодарение на карта на смарт телефона. След изтъкване на задачите, прахосмукачката ще почисти изцяло автоматизирано помещението.

Мобилно приложение улеснява ръководството на Xiaomi MI Home

Роботът на Xiaomi не се бои от трудности – преодолява с лекост загради с височина 2 см като, да вземем за пример, прагове и кабели, като че ли се движи по еднакъв под. Когато зарядът на батерията се изчерпи, машинката се връща автоматизирано до базовата станция за презареждане, след което възвръща почистването от мястото, на което е спряла.

Xiaomi MI Home има прелестен външен тип, дребни размери – 350x350x94,5 мм и тегло към 3,6 кг. Оборудвана с литиево-йонна батерия 3200 мАч, прахосмукачката може да почиства без презареждане в продължение на 2 часа. Зареждането от базата е безжично, посредством инфрачервена индукция.

Xiaomi MI Home е налична като цена прахосмукачка с интелигентни функционалности

Моделът се доставя в комплект с 2-в-1 контейнер за вода, две странични четки, база за зареждане и адаптер, няколко моп съоръжения и управление за потребителя. Дизайнът разрешава елементарно демонтиране на прахосмукачката, без да изисква специфични умения.

Xiaomi MI Home се доставя в комплект и с спомагателен контейнер за вода

Можете да купите умната прахосмукачка тук: Xiaomi MI Home – на цена от $331 с ваучър за отстъпка STY331EU; или тук: Xiaomi MI Home – на цена от $359 с спомагателен контейнер за вода и ваучър за отстъпка STY2359EU. Доставката е безвъзмездна от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР