(IATA) обяви задълбочаване на кризата за авиокомпаниите през януари, тъй

...
(IATA) обяви задълбочаване на кризата за авиокомпаниите през януари, тъй
Коментари Харесай

Тотален срив на международния въздушен трафик през януари

(IATA) разгласи задълбочаване на рецесията за самолетните компании през януари, защото интернационалният въздушен трафик е намалял с цели 85,6% спрямо равнищата отпреди, а вътрешният въздушен трафик се е свил с 47,4 % по отношение на същия месец на 2020 година.

Новите разновидности на ковид принудиха държавните управления да затегнат рестриктивните мерки за пътешестване по целия свят, влошавайки вероятностите за самолетните компании, предизвести асоциацията.

" Именно това движеше слабостта и ниските точки през януари “, уточни основният икономист на IATA Брайън Пиърс, представен от БНР. " Авиокомпаниите са изправени пред в действителност сложен старт на годината ", добави той.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Глобалният въздушен пътнически трафик е понижен с безпрецеде...

Асоциацията означи, че Китай е записал огромен спад на вътрешния въздушен трафик през януари, до момента в който броят на хората, които са пътували в границите на дадена страна, са се нараснали умерено в Съединените щати.

През февруари IATA предизвести за по-лоша от предстоящото 2021 година за авиоиндустрията, защото данните за резервациите в авиационната промишленост демонстрират едва първо полугодие.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР