и завършиха наравно 2:2 в контролна среща между двата тима

...
и завършиха наравно 2:2 в контролна среща между двата тима
Коментари Харесай

Белгия и Ирландия не успяха да се победят, но не оставиха феновете в Дъблин да скучаят

и приключиха наедно 2:2 в контролна среща сред двата отбора играна в Дъблин. Гостите на два пъти излизаха напред в резултата, само че домакините намираха метод да се върнат в дуела. Попаденията за “червените дяволи ” бяха дело на Миши Батшуай (12’) и (59’), а за играчите на Стивън Кени точни бяха Чиедози Огбене (36’) и (86’)

Двубоят стартира по най-хубавия метод за “червените дяволи ”, които взеха ранна преднина още в 12-ата минута, когато откри на границата на наказателното поле и той стреля тъкмо в десния ъгъл на за 1:0. възстановия равенството в 35-ата минута, когато безредие след корнер не разреши на гостите да изчистят добре топката, тя попадна на лявото крило в краката на, той незабавно я върна в наказателното поле и там с атрактивен ножичен удар откри мрежата за 1:1.

Домакините пропуснаха превъзходно състояние да излязат напред в резултата в самото начало на втората част, когато топката бе отнета при опит за изнасяне от централните бранители, само че в последна сметка ударът на Маклийн бе изчистен от голлинията от Дедрик Боята. Играчите на Роберто Мартинес излязоха за повторно в срещата напред в 59-ата минута, когато Ванекен надскочи бранителите на Ейре и прати топката в мрежата за 2:1. Равенството бе възобновено от домакините в 86-ата минута след контраофанзива, която бе приключено с отличен удар с глава на Алън Брауни за 2:2, което и постави точка на разногласието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР