И вторият съпруг на победителката във Фермата“ Веселка – Момчил,

...
И вторият съпруг на победителката във Фермата“ Веселка – Момчил,
Коментари Харесай

И вторият мъж на Веселка от Фермата я бие

И вторият брачен партньор на победителката във „ Фермата “ Веселка – Момчил , бил нападателен и й посягал, научи HotArena .

Макар че ситуацията не било толкоз тежко, както с първия й мъж, Момчил също раздавал правораздаване с пестник у дома , разкриват нейни близки.

Това си пролича и по време на един от епизодите във „ Фермата “, когато той шляпна момченцето си в ефир. Веселка се опита да потули неловката обстановка и му прошепна съвсем недоловимо: „ Спри се, най-малко един път бъди човек “.

„ Щом пред камерите протяга ръка на децата, представете си какво се случва у дома, когато никой не ги вижда “, разясниха възмутени фенове. Приятели на Веселка признават, че това не е индивидуален случай и самата Веси също била шамаросвана . Конярката от село Борима обаче не го записала като експанзия, а елементарен образователен способ. Тя нееднократно е разказвала за кошмара, претърпян с някогашния й мъж, и по тази причина шамарите й се коствали като глезене с перце.

След като завоюва „ Фермата “ обаче, Веселка напълно се трансформирала. Както „ Галерия “ писа, тя съществено обмисляла да се раздели с Момчил и да не търпи повече обидното му отношение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР