И втория протест не пропусна майката на 18-годишната Дебора от

...
И втория протест не пропусна майката на 18-годишната Дебора от
Коментари Харесай

Майката на Дебора от Стара Загора: Страх ме е от това, в което се превърна, от празния й поглед!

И втория митинг не пропусна майката на 18-годишната Дебора от Стара Загора, където българите не стопират да скандират за заслужено наказване за мъжа, почернил дните на това напълно младо момиче. Както знаем, девойката бе безусловно " смляна " - наръгана над 400 пъти, със строшен нос и скула, както и унизително остригана до голо коса.

Да, преди дни Дебора се появи обществено като записа малко видео, в което благодари за поддръжката ни. Като споделяме малко, то беше в действителност малко - едвам броени секунди. А лицето на момичето бе като че ли статично, без изражение.

Точно това призна и майка й преди часове. Жената сподели през сълзи, че се опасява от това, в което се е трансформирало детето й, от погледа му. " Тя ме гледа с един заплашителен, празен взор, все едно гледа през мен. Боли ме най-вече от това и не знам какво ще вършим, тъй като физиката може и да се оправя, само че обиден ли душeвността ти, те те убиват ", сподели тя.

Да, Дебора върви на срещи с психолог, а през днешния ден палачът й Георги Георгиев бе оставен в ареста за непрекъснато, само че до каква степен това действително ще помогне на изтормозеното създание, което даже няма физическата зрялост да се оправи с сходни удари.

Родителите й желаят единствено това - виновниците да си получат заслуженото - както Георги, по този начин и тези, които го " погалиха " по главата и го пуснаха свободен преди месец.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР