И въпреки че може да стане причина за тежко пътно

...
И въпреки че може да стане причина за тежко пътно
Коментари Харесай

Такова Чудо Го Има Само В България! Вижте Само Къде Са Издигнали Електрически Стълб! Нямат Равни!

И макар че може да стане причина за тежко пътно произшествие, никой до момента не си е направил труд да го реалокира, съобщи Нова телевизия.

Кметицата на селото Мария Вълева изясни, че е водила преписка с EVN в Пловдив, само че от там обяснили, че кметството би трябвало да инициира преместването на стълба за сметка на Община Брезово.

" Стълбът е благосъстоятелност на EVN, по тази причина смятам, че те би трябвало да се погрижат и да поемат разноските ", сподели кметицата.

Представител на енергодружеството бе безапелационен, че на следващия ден стълбът ще бъде изместен, макар че няма да бъде заплатено, а разноските по закон е редно да бъдат поети от локалната администрация.

Мария Вълева пък прикани КЕВР да признае разноските, които EVN ще направи за преместването на стълба, с цел да не се натоварва така и така незадоволителният бюджет на общината.

През май 2015 година фотография на дирек по средата на нов асфалтиран път в Трънско разбуни Фейсбук. Тя бе направена на 2 май от Ралица Згалевска на връщане от Музея на киселото мляко в с. Студен извор, Трънско. Жената бе изпратила имейл до община Трън и Агенция " Пътна инфраструктура ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР